Ελλάδα

Κόρινθος: «Σκότωσαν το παιδί μου στο ξύλο» – Τον Σοβαρό τραυματισμό ενός 23χρονου καταγγέλλει ο πατέρας του

Ένα σοβαρό επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό ενός νέου 23 ετών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 20/10, έξω από γνωστό κατάστημα εστίασης στην πόλη της Κορίνθου  και είχε ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή ο νεαρός  που χτυπήθηκε να χαροπαλεύει για την ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, το περιστατικό ξεκίνησε όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένας 23χρονος και η παρέα του διαπληκτίστηκαν με άλλο θαμώνα που βρισκόταν στο κατάστημα, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και ο 23χρονος να δεχθεί πολλαπλά και σοβαρά χτυπήματα.

Ο νεαρός έφερε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διακομιστεί αρχικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώνοντας οι γιατροί την κρισιμότητα της κατάστασης, έκριναν την εσπευσμένη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διασωληνώθηκε.

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο νεαρός κυρίως από δυο άτομα τα οποία έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων ήταν τόσο δυνατά και άγρια που άφησαν το παιδί αιμόφυρτο και αναίσθητο στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες γύρισε η γλώσσα του και κινδύνευε να πεθάνει ακαριαία, όταν ευτυχώς του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από υπάλληλο διπλανού μαγαζιού και ειδοποιήθηκε ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη πέντε ατόμων που εμπλέκονταν στο επεισόδιο.

Σήμερα ο πατέρας του νεαρού, απεγνωσμένος από την σοβαρότητα των τραυμάτων του γιου του, δήλωσε στο korinthostv : «Ζητώ δικαιοσύνη. Το παιδί μου διασωληνώθηκε. Πήγε για ένα ποτό, δεν πήγε στον πόλεμο.»

Σήμερα στα Δικαστήρια της Κορίνθου, εν αναμονή της εμφάνισης των κατηγορουμένων ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέως, βρέθηκαν πολλοί φίλοι του νεαρού καθώς και συγγενείς, οι οποίοι δήλωσαν ότι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη ο 23χρονος έξω από μπαρ.

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 15:44:00

Back to top button