Γυναίκα

Σοφία Βόσσου για Στέφανο Κασσελάκη: «Έμεινα παγωτό! Πείτε μου ποιος πολιτικός θα το έκανε αυτό κατ’ ιδίαν;»

Η Σοφία Βόσσου βρέθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Στέφανου Κασσελάκη κι έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που ήταν εκεί για να καλύψουν το event.

Χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου είπε: «Είμαι στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη. Δίνει αγώνα αυτή τη στιγμή και πιστεύω στην αλήθεια του και πιστεύω ότι μπορεί να φέρει έναν καινούργιο αέρα σε αυτή τη χώρα, τον στηρίζω από την καρδιά μου» ενώ προέτρεψε τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη αν τα νέα γραφεία σηματοδοτούν και νέο κόμμα.

«Αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουμε έναν νέο άνθρωπο με καθαρή καρδιά» πρόσθεσε, επίσης, η Σοφία Βόσσου.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τον «πόλεμο» που γίνεται στον Στέφανο Κασσελάκη, η Σοφία Βόσσου απάντησε: «Είναι απάνθρωπο αυτό που του γίνεται. Ο καθένας που του αποδίδει χαρακτηρισμούς, δείχνει την ποιότητά του. Τι να πω… Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουμε να είμαστε ευγενείς ακόμα κι όταν είμαστε σε διαφορετικά μέτωπα. Ο Στέφανος Κασσελάκης το έχει δείξει αυτό».

«Εγώ αγαπώ τον Στέφανο με όλο αυτό που έχει δώσει, γιατί να τον συμβουλέψω να αλλάξει; Γιατί να με ενοχλήσει; Το βρήκαμε αυτό με το lifestyle ψωμοτύρι για να κατηγορήσουμε έναν άνθρωπο που είναι έξω από το κύκλωμα των πολιτικών;» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Η Σοφία Βόσσου κατέληξε αποκαλύπτοντας: «Μου είχε ζητηθεί να βγω και να μιλήσω για τον Στέφανο Κασσελάκη και κατ’ ιδίαν τον ρώτησα «θέλεις κάτι να πω;» και μου είχε πει να πω ό,τι θέλει η καρδούλα μου. Και έμεινα παγωτό. Πείτε μου ποιος πολιτικός θα το έκανε αυτό κατ’ ιδίαν;».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 11:20:00

Back to top button