Ελλάδα

Ταυτοποιήθηκαν χούλιγκανς του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στον «εμφύλιο» πόλεμο έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Στην ταυτοποίηση ακόμα οκτώ χούλιγκανς του Ολυμπιακού, οι οποίοι κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε συμπλοκή, εξωτερικά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» τον περασμένο Απρίλιο πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα, στις 3-4-2024, προχώρησαν οι αρχές.

Οι αστυνομικοί της Αθλητικής βίας κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν μέσω βίντεο ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι συμπλοκές ήταν μεταξύ οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού που είχαν τον έλεγχο στις θύρες των οργανωμένων.

Ένα από τα πρόσωπα που ταυτοποιήθηκε, ηλικίας 35 ετών με τα αρχικά Β.Δ. είχε συλληφθεί και τον περασμένο Φεβρουάριο καθώς συμμετείχε σε σπείρα μπράβων που πουλούσαν προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας ενώ συμμετείχαν, έναντι αμοιβής, και σε επεισόδια σε γήπεδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, διακριβώθηκε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στο περιστατικό ενώ παράλληλα προσδιορίστηκε ο ρόλος καθενός στη συμπλοκή. Το συμπληρωματικό υλικό υποβλήθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή»

Θυμίζουμε πως οι συγκεκριμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν δώσει ραντεβού, φορώντας κουκούλες full face και κρατώντας μαχαίρια και στυλιάρια έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν τον τότε αγώνα με τον Άρη.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 21:36:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button