Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Με Σπόραρ η αποστολή τωμ «πράσινων» απέναντι στην Τσέλσι

Με τον Αντράζ Σπόραρ στην αποστολή του θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ (24/10, 19:45), με τον Σλοβένο να δίνει το παρών στην αναμέτρηση για την League Phase του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική του Conference League, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κάνει γνωστή την αποστολή των πράσινων.

Ο Σπόραρ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «πράσινων» για το σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι, με τον Φίλιπ Μαξ αντίθετα να μένει εκτός.

Από την πλευρά του ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ούτε αυτός βρίσκεται στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα μέσα στη μέρα και η Τσέλσι έκανε γνωστούς τους παίκτες που ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον αγώνα, με τους Λονδρέζους να έχουν αρκετές απουσίες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός: Με Σπόραρ η αποστολή τωμ «πράσινων» απέναντι στην Τσέλσι δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 21:25:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button