Auto

Η BMW φτιάχνει 30 χειροκίνητες M2 Coupé, δεν μας τις πουλάει

Μεξικό, μια χώρα που πολλοί θαυμάζουμε και θέλουμε να επισκεφτούμε για 1.002 λόγους. Πλέον και για έναν ακόμα: Μόνο εκεί θα πουληθούν οι 30 χειροκίνητες M2 Coupé που θα κατασκευάσει η BMW.

Πώς κι έτσι; Οι Γερμανοί γιορτάζουν τα 30 χρόνια λειτουργίας των εργοστασίων τους στο Μεξικό και τι καλύτερο από μια συλλεκτική έκδοση της M2 Coupé. Με πλήρη ονομασία Μ2 Coupé 30 Years Edition, θα μπορεί να παραγγελθεί σε δύο διαφορετικά χρώματα, αλλά σε αντίθεση με την κανονική M2, θα υπάρχει μόνο μία επιλογή μετάδοσης: Χειροκίνητο σασμάν έξι σχέσεων.

Θυμάσαι εκείνο το ταξιδάκι στο Μεξικό που πάντα ονειρευόσουν; Ώρα να το πραγματοποιήσεις!

Περιορισμένη σε μόλις 30 μονάδες, η M2 Coupé 30 Years Edition θα διατίθεται είτε σε μεταλλικό Frozen Portimao Blau (μπλε ματ) είτε σε Frozen Pure Grey μεταλλικό (γκρι ματ). Με επιπλέον χρέωση, οι Μεξικανοί αγοραστές θα μπορούν να εξοπλίσουν την καμπίνα με υπέροχα ρυθμιζόμενα μπάκετ καθίσματα, με κόκκινη και μαύρη Merino δερμάτινη επένδυση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Κρίμα να έχει τέτοιο κιβώτιο η ελαφρωμένη BMW M2 CS…

Στο εσωτερικό θα βρουν επίσης επενδύσεις από ανθρακονήματα και τιμόνι τυλιγμένο με Alcantara. Υπάρχει επίσης νέο σήμα, νέο τιμόνι και ενημερωμένο εσωτερικό που φέρει την τελευταία έκδοση του iDrive.

M2 Coupé

Δηλαδή η BMW M2 Coupé 30 Years Edition θα λάβει τις ίδιες ενημερώσεις που επέφερε το πρόσφατο facelift στην κανονική M2. Ήτοι 480 ίππους από τον twin-turbo 6κύλινδρο σε σειρά, 20 περισσότερους σε σχέση με πριν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ανανέωση για την BMW M2, 20 επιπλέον ίπποι, ασημί ζάντες

Μία κριτική για τις νέες Μ2 αφορά τις ασημί ζάντες, αλλά αν κρίνουμε από τις μεξικανικές φωτογραφίες, οι 30 Years θα παραμείνουν πιστές στην παλιότερη — και πιο ποθητή — απόχρωση.

M2 Coupé

Η 30 Years Edition θα παραχθεί στις εγκαταστάσεις της BMW στο San Luis Potosi στην Τολούκα, δυτικά της Πόλης του Μεξικού. Η εταιρεία εκκίνησε για πρώτη φορά την παραγωγή εκεί το 1994, με την 3 Series της γενιάς E36.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Hyundai Ioniq 5 N ισοφαρίζει την BMW M2 CS στο Ring

Δεν θα είναι φθηνή. Η BMW ζητά περίπου €99.870 για την επετειακή έκδοση, €18.500 παραπάνω από την κανονική M2. Αλλά με μόλις 30 τεμάχια κι εξασφαλισμένη τη συλλεκτικότητα της κατασκευής, δεν θα έχει πρόβλημα να βρει αγοραστές.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 19:21:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button