Ελλάδα

«Η 24χρονη έβγαζε κραυγή αγωνίας από τα 15 της» λέει ο Κώστας Γιαννόπουλος για την υπόθεση της Αμαλιάδας

Λεπτομέρειες γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσε η 24χρονη, που ήταν παρούσα στο θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων παιδιών σε Αμαλιάδα και Κάτω Αχαΐα, έδωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως είπε η 24χρονη σήμερα μητέρα έβγαζε μια κραυγή αγωνίας από τα 15, οπότε και είχε φύγει από το σπίτι που ζούσε με τη μητέρα της. Ο Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε στο Action 24 για τις αποκαλύψεις που έκανε το Χαμόγελο του Παιδιού για την υπόθεση της Αμαλιάδας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η νεαρή τόσο πριν γίνει μητέρα αλλά και μετά.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Τρίτης (22.10.2024) το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε πως τον Αύγουστο του 2015 είχε δεχτεί κλήση από το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής για την εξαφάνιση της τότε ανήλικης. Η ανήλικη επέστρεψε πίσω στη μητέρα της χωρίς να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός.

Τον Δεκέμβριο του 2020, μέλος της οικογένειας έφτασε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το 2023, η μητέρα επικοινώνησε και πάλι με το «Χαμόγελο του Παιδιού», για το μωρό της που ήδη νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, Όπως επανέλαβε ο κ. Γιαννόπουλος το βρέφος απεβίωσε πριν προλάβει να επέμβει το Χαμόγελο.

 

Η 24χρονη, αποκάλυψε ο ίδιος, προσπαθούσε να επιβιώσει σε ένα ακατάλληλο περιβάλλον, αλλά ποτέ δεν έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες, ενώ σημείωσε πως η Πρόνοια είναι υποστελεχωμένη. Η 24χρονη ως έφηβη θα έπρεπε να παρακολουθείται στενά για να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα, αλλά δεν είχαν ληφθεί μέτρα.

Όπως είπε δεν υπήρξε καταγγελία για την 24χρονη και την μητέρα της, αλλά έντονες αναφορές.

Τόνισε πως το Χαμόγελο δεν έχει δικαίωμα να επέμβει, αν δεν ενημερωθούν για κάποιο περιστατικό. 

Σημειώνεται πως η 24χρονη βρίσκεται στο στόχαστρο καθώς ήταν παρούσα στον θάνατο τεσσάρων παιδιών σε Κάτω Αχαΐα και Αμαλιάδα, ενώ στο «κάδρο» μπήκε και ο απροσδιόριστος θάνατος ενός πέμπτου παιδιού. 

To άρθρο «Η 24χρονη έβγαζε κραυγή αγωνίας από τα 15 της» λέει ο Κώστας Γιαννόπουλος για την υπόθεση της Αμαλιάδας δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 13:11:00

Back to top button