Auto

Ασφάλεια επαγγελματικού αυτοκινήτου: Γιατί είναι σημαντική για την επιχείρησή σου;

Είναι γνωστό στον καθένα πως κάθε συνειδητοποιημένος επαγγελματίας θεωρεί περιουσία του το επαγγελματικό του όχημα. Και φυσικά όχι άδικα. Είναι αυτό με το οποίο βγάζει καθημερινά το ψωμί του και δεν θα διακύβευε ποτέ την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία του.

Για τον ίδιο, η ασφάλεια επαγγελματικού αυτοκινήτου αποτελεί το Α και το Ω στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής του. Η NOS ασφαλιστική, η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτου, εγγυάται το καλύτερο στην ασφάλεια επαγγελματικού αυτοκινήτου, αλλά και στην ασφάλεια αγροτικού φορτηγού, επαγγελματικού φορτηγού, φορτηγού δημόσιας χρήσης, κτλ.



Σημειώστε μάλιστα, πως δεν μιλάμε για κοινή ασφάλεια αυτοκινήτου σε ένα κοινό επιβατικό, αλλά στο εργαλείο με το οποίο ο επαγγελματίας βγάζει με κόπο το μηνιάτικο του. Επόμενο είναι λοιπόν, πως σε κάθε πιθανή βλάβη ή ακόμη χειρότερα σε κάποιο ατύχημα, θα πρέπει να το αποχωριστεί για μέρες, αφήνοντας έτσι πίσω και τη δουλειά του, χάνοντας μέρος από το εισόδημά του. Η NÕS INSURANCE SERVICES δεν θα το επιτρέψει ποτέ αυτό.

Επόμενο είναι λοιπόν, η ασφάλεια επαγγελματικού αυτοκινήτου να αποτελεί την καλύτερη ασπίδα προστασίας για όλες αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις, προκειμένου ο επαγγελματίας να μην βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Η NÕS INSURANCE SERVICES αποτελεί τον καλύτερο και πιο ασφαλή τρόπο προκειμένου να αποφύγει ο επαγγελματίας που θέλει να προβεί σε ασφάλεια επαγγελματικού αυτοκινήτου τις παγίδες και τις κακοτοπιές, έχοντας τελικά το κεφάλι του ήσυχο.



Ποια οχήματα ανήκουν στην κατηγορία “επαγγελματικά”

Το ερώτημα που εύλογα τίθεται βέβαια εδώ είναι ποια οχήματα τελικά χαρακτηρίζονται ως επαγγελματικά; Η απάντηση είναι σαφής, ως επαγγελματικό όχημα θεωρείται εκείνο που χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε επαγγελματική χρήση. Δύναται να είναι ένα φορτηγό μεταφοράς εμπορευμάτων, ένα αγροτικό ή τρακτέρ, ένα ταξί, ακόμη και ένα εταιρικό όχημα μεταφοράς επιβατών. Πώς θα το διαπιστώσετε όμως εάν πρόκειται πραγματικά για επαγγελματικό όχημα; Αυτό λοιπόν αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας. Ή στο πίσω μέρος αυτής, εκεί όπου υπάρχουν οι σχετικές παρατηρήσεις.

Ασφάλειες επαγγελματικών αυτοκινήτων: Οι βασικοί τύποι

Η ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος αφορά σε φορτηγό ιδιωτικής χρήσης, αν πρόκειται για όχημα που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση μεταφορικών αναγκών της επιχείρησης ή του επαγγέλματος του ιδιοκτήτη του, σε αγροτικό, το οποίο εξυπηρετεί τον ιδιοκτήτη του κυρίως σε αγροτικές εργασίες, καθώς και σε ταξί. Υπάρχουν βέβαια και τα εταιρικά αυτοκίνητα, τα οποία συνήθως δίνονται σε πωλητές, επιθεωρητές πωλήσεων, στελέχη, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες της μετακίνησής τους.

Από εκεί και πέρα, τα φορτηγά δημόσιας χρήσης (ΦΔΧ) είναι πιο “ιδιαίτερα” ως προς την ασφάλισή τους. Όπως ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα οχήματα, τα ΦΔΧ υποχρεούνται από το νόμο να είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων. Για αυτό τον λόγο, η NÕS ασφαλιστική αναλαμβάνει την ασφάλισή τους έχοντας δημιουργήσει εξειδικευμένα ασφαλιστικά πακέτα για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Η NÕS ασφαλιστική με το εξειδικευμένο της προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ασφαλιστικό πακέτο που σας ταιριάζει περισσότερο αφού ερευνά, αναλύει και προσφέρει τα καλύτερα πακέτα που μπορείτε να βρείτε για την ασφάλιση του φορτηγού σας από τις διαθέσιμες ασφαλιστικές εταιρίες. Φυσικά, οι προτάσεις μας βασίζονται πάντα στον συνδυασμό του χαμηλού κόστους, του πλήθους καλύψεων και της αξιοπιστίας της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρίας.



Ποιο είναι το κατάλληλο ασφαλιστικό πακέτο για το επαγγελματικό όχημα που έχεις;

Η NÕS με τα πακέτα ασφάλισης που σας παρέχει, φροντίζει ώστε το επαγγελματικό σας όχημα να παραμένει ασφαλές, και φυσικά εσείς ήσυχοι για το ότι επιλέξατε να βρίσκεται σε καλά χέρια. Τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης σου τρέχουν και δεν υπάρχουν περιθώρια για λανθασμένες επιλογές.

Για τον λόγο ότι επιθυμείς να είσαι καλυμμένος από όλες ανεξαιρέτως τις πλευρές, η NOS ασφαλιστική φροντίζει προκειμένου να μην έχεις κανένα άγχος στο μυαλό σου για το επαγγελματικό σου αυτοκίνητο. Είτε πρόκειται για ασφάλεια φορτηγού, ασφάλεια φορτηγού δημόσιας χρήσης, ασφάλεια ταξί, ή ασφάλεια αγροτικού, η NÕS ασφαλιστική προσφέρει τα κατάλληλα ασφαλιστικά πακέτα για το επαγγελματικό όχημά σου.

Πέντε λόγοι για να κάνεις ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος

H NÕS ασφαλιστική αναλαμβάνει να ασφαλίσει το επαγγελματικό σας όχημα κυριολεκτικά από την πρώτη μέρα λειτουργίας της επιχείρησης σας, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο για την απρόσκοπτη λειτουργία του, προκειμένου εσείς να είστε καλυμμένοι σε κάθε απρόοπτο.

Σε ό,τι αφορά στη νομική προστασία τώρα, η διεκδίκηση αποζημιώσεων, η ανάγκη για υπεράσπιση σε δικαστήρια και πολλά άλλα, αποτελούν κάποια από τα θέματα που μπορεί να προκύψουν στην επιχειρηματική ζωή. Μπορείτε τώρα να καλυφτείτε έξυπνα και αποτελεσματικά με τη NÕS Insurance.

Γρήγορη και δίκαιη αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος. Η NÕS προστατεύει τους μεταφορείς εμπορευμάτων για πιθανή απώλεια τους ή βλάβη του επαγγελματικού οχήματος τους, προσφέροντας ευέλικτα πακέτα ανάλογα με το είδος και τη φύση των μεταφορών.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παράγοντες που απαιτείται να κάνεις ασφάλεια επαγγελματικού αυτοκινήτου. Οι κυριότεροι αφορούν στην κάλυψη οδικής βοήθειας, μην ξεχνάμε πως το επαγγελματικό όχημα βρίσκεται πολλές εργατοώρες στο δρόμο, όπως επίσης και στις προνομιακές ασφαλιστικές υπηρεσίες, οι οποίες προτίθενται να σου λύσουν τα χέρια σε παν ενδεχόμενο. Κάτι βέβαια που ισχύει και στην ασφάλιση επιβατικού ιδιωτικού οχήματος.



Τι διάρκεια κάλυψης μπορείς να επιλέξεις;

Η NÕS ασφαλιστική, πιστή στις ανάγκες του επαγγελματία, ο οποίος επιδιώκει το καλύτερο για την επιχείρησή του αλλά και το επαγγελματικό όχημά του, προσφέρει τρίμηνη ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος, για βραχυχρόνια χρήση, εξάμηνη ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος, η οποία αποτελεί και τον χρυσό μέσο όρο, καθώς και την ετήσια ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος η οποία στοχεύει σε κάλυψη μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας.

Σε τι τιμές κυμαίνονται οι επαγγελματικές ασφάλειες αυτοκινήτου;

Οι τιμές ασφάλειας επαγγελματικού οχήματος εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως το μοντέλο, τα κυβικά και την παρούσα αξία του οχήματος. Ενδεικτικά, στη NÕS ασφαλιστική μπορείς να βρεις εξαιρετικά ελκυστικές τιμές ασφάλειας επαγγελματικού αυτοκινήτου, επιλέγοντας μάλιστα εσύ και την κατάλληλη χρονική διάρκεια που σε διευκολύνει. Το επαγγελματικό σου αυτοκίνητο είναι η εργασία σου, δεν παίζεις με αυτό, έλα στη NÕS ασφαλιστική να βρεις προσιτές τιμές ασφάλισης επαγγελματικού αυτοκινήτου. Η επικοινωνία με τη NÕS Insurance Services και το πλήρες δίκτυο συνεργατών της NÕS εγγυάται τη λύση που επιθυμείς.

Η επιχείρησή σου αναβαθμίζεται με επαγγελματική ασφάλεια αυτοκινήτου από τη NÕS INSURANCE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 13:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button