Γυναίκα

Βarn jacket: Ένα από τα πιο περιζήτητα πανωφόρια της φετινής σεζόν

Ένα από τα jackets που φέτος είναι στη μόδα είναι το barn jacket το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα ρούχα εργασίας.

Το πανωφόρι αυτό το λατρέψαμε στο Prada show για την SS/24 συλλογή, όπου η Miuccia Prada το συνδύασε με φούστες σε ένα εκπληκτικό styling.

Τo σχέδιο είναι κλασικό εδώ και πολλά χρόνια: μπεζ με σκούρο καφέ γιακά και πολλές τσέπες. Σήμα κατατεθέν της βρετανικής βασιλικής οικογένειας λατρεμένο πανωφόρι της Βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά και της Kate Middleton δεν σταμάτησε ποτέ να γοητεύει το κοινό!

Σήμερα, όλα τα μοντέρνα brands έχουν κυκλοφορήσει τέτοια πανωφόρια, προσφέροντας το σε μια ποικιλία κοψίματος, υλικών και χρωμάτων.

Το barn jacket, γνωστό και ως σακάκι αχυρώνα, έχει κερδίσει τη θέση του ως ένα από τα πιο περιζήτητα κομμάτια της φετινής σεζόν.

Οι καινούργιες εκδοχές του, συνδυάζουν το κλασικό σχέδιο με σύγχρονες πινελιές, όπως κοτλέ γιακάδες, καρό φόδρες, κερωμένο βαμβάκι και μεταλλικά κουμπιά, κάνοντάς το ένα statement κομμάτι έτοιμο να μπει σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Τα fashionable κορίτσια το φοράνε non stop με όλα. Όχι μόνο με παντελόνια, αλλά και με διάφανες φούστες ή ρομαντικά φορέματα.

Δείτε πώς φορούν τα κορίτσια της μόδας το barn jacket




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 12:00:00

Back to top button