Ελλάδα

Το Σωματείο Παιδική Χαρά καλεί για στήριξη στη μικρή Μελίνα που πάσχει από οστεοσάρκωμα

Εδώ και δύο χρόνια, και έπειτα από ένα χειρουργείο στο πόδι, η Σάρα από την Αίγινα δίνει τη δική της καθημερινή «μάχη». Έκκληση στήριξης σε ένα μικρό κορίτσι που προσπαθεί να νικήσει αυτήν τη μορφή του καρκίνου απευθύνει το σωματείο Παιδική Χαρά.

Πριν από δύο χρόνια, η Μελίνα υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο πόδι, το οποίο δεν στέφθηκε με επιτυχία και, έτσι, δεν μπόρεσε να περπατήσει ξανά από τότε. Η μόνη ελπίδα που υπάρχει επί του παρόντος είναι να υποβληθεί σε χειρουργείο στη Ρώμη και, συγκεκριμένα, στο εξειδικευμένο νοσοκομείο Gesu.

Ως εκ τούτου, οι γονείς του κοριτσιού από την Αίγινα αναγκάστηκαν να φύγουν για την Ιταλία. Όμως, δεδομένου του γεγονότος ότι μόνο για την επέμβαση απαιτούνται 30.000 ευρώ, η οικονομική επιβάρυνση είναι μεγάλη. Την ίδια ώρα, το πόδι της βρίσκεται σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει το έργο των γιατρών.

Έτσι, η οικογένεια ζητά, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, τη στήριξη του κόσμου, καθώς ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική για να καταφέρει η Μελίνα να ξεπεράσει το οστεοσάρκωμα, καθώς έχει «παλέψει» ήδη δύο φορές με τον καρκίνο.

Όποιος/α μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε τη δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση, γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 10:00:00

Back to top button