Αθλητικά

Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έγιναν το πρώτο ζευγάρι πατέρα – γιου που υπήρξαν συμπαίκτες σε επίσημο αγώνα του NBA

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο γιος του, Μπρόνι έγραψαν ιστορία στο NBA, αφού έγιναν το πρώτο ζευγάρι πατέρα-γιου που που συνυπήρξαν ως συμπαίκτες σε αγώνα του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Η στιγμή που όλοι περιμέναν στον μαγικό κόσμο του NBA έγινε στην πρεμιέρα των Λέικερς στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στους Τίμπεργουλβς.

Με τέσσερα λεπτά να απομένουν για το τέλος της δεύτερης περιόδου, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ σήκωσε μαζί από τον πάγκο τον ΛεΜπρόν και τον Μπρόνι μέσα σε αποθέωση.

Ο Μπρόνι δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο καλάθι στο πρώτο του τρίλεπτο ως παίκτης του NBA, αστοχώντας μάλιστα σε μία επίθεση έπειτα από πάσα του Λεμπρόν. Όλα αυτά, βέβαια, μικρή σημασία έχουν, αφού η ιστορία είχε ήδη γραφτεί.

Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν οι Κεν Γκρίφι και Κεν Γκρίφι τζούνιορ. Πρόκειται για το μοναδικό ζευγάρι πατέρα-γιου που έχουν συνυπάρξει ως συμπαίκτες σε αγώνα μπέιζμπολ.

Για την ιστορία οι Λέικερς επικράτησαν των Τίμπεργουλβς με 110-103 και ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στο NBA.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Άντονι Ντέιβις, που τελείωσε τον αγώνα με 36 πόντους, 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 κοψίματα σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ρούι Χατσιμούρα με 18 πόντους ήταν ο δεύτερος σκόρερ των Λέικερς, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να προσθέτει 16 πόντους και 5 ριμπάουντ.

 

To άρθρο Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έγιναν το πρώτο ζευγάρι πατέρα – γιου που υπήρξαν συμπαίκτες σε επίσημο αγώνα του NBA δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 09:56:00

Back to top button