Auto

To Opel Mokka σε νέα τιμή!

Το Opel Mokka διακρίνεται για τη σύγχρονη εμφάνισή του που χαρακτηρίζεται από τη μάσκα Opel Vizor και τις κομψές, λιτές γραμμές του. Ταυτόχρονα στο εσωτερικό το Pure Panel με την ψηφιακή οθόνη των 10,0 ιντσών δημιουργεί ένα high tech περιβάλλον και εξασφαλίζει πολύ καλή συνδεσιμότητα, ενώ υπάρχουν και τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποστήριξης του οδηγού.

Παράλληλα, οι κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις του Opel Mokka από τη μια εξασφαλίζουν ευελιξία για τις καθημερινές μετακινήσεις και από την άλλη, προσφέρουν άνεση για πιο μεγάλα ταξίδια.



Τώρα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel ανακοίνωσε νέες τιμές για το Mokka που ξεκινούν από τις 20.900 ευρώ για την έκδοση Edition, σε συνδυασμό με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 100hp ΜΤ6.

Η έκδοση Edition Hybrid, που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του υβριδικού συστήματος κίνησης, διατίθεται στις 25.650 ευρώ, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και αποδίδει 136 ίππους. 

Το αμιγώς ηλεκτρικό Mokka των 136 ίππων διατίθεται στην τιμή των 28.920 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης ειδικής προωθητικής ενέργειας, που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, καθώς και της κρατικής επιδότησης του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3».



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 07:35:00

Back to top button