Κόσμος

Sean «Diddy» Combs: Τα παιδιά του τον στηρίζουν και μιλούν για «ψευδείς κατηγορίες»

Έξι από τα επτά παιδιά του Sean «Diddy» Combs ή αλλιώς Puff Daddy μοιράστηκαν μια κοινή δήλωση στο Instagram το πρωί της Τρίτης (22.10.2024), υποστηρίζοντάς τον ενόψει της δίκης του για σεξουαλική κακοποίηση στις 5 Μαΐου 2025.

Ο μεγιστάνας της ραπ παραμένει έγκλειστος στο Metropolitan Detention Centre στο Μπρούκλιν, αφού δύο δικαστές του αρνήθηκαν την καταβολή εγγύησης. Ο Puff Daddy έχει επτά παιδιά τους Quincy, Justin, Christian, Chance, τα δίδυμα D’Lila και Jessie αλλά και την Love Sean, με τέσσερις διαφορετικές γυναίκες. Ο μεγάλος του γιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram γράφοντας ότι η οικογένεια του Combs, τον αγαπάει.

«Ο τελευταίος μήνας κατέστρεψε την οικογένειά μας. Πολλοί έχουν κρίνει τόσο αυτόν όσο και εμάς με βάση τις κατηγορίες, τις θεωρίες συνωμοσίας και τις ψευδείς αφηγήσεις που έχουν μετατραπεί σε παραλογισμό στα social media. Στεκόμαστε ενωμένοι, στηρίζοντας σε σε κάθε βήμα. Κρατάμε την αλήθεια, γνωρίζοντας ότι θα επικρατήσει, και τίποτα δεν θα σπάσει τη δύναμη της οικογένειάς μας. μας λείπεις και σε αγαπάμε μπαμπά», έγραψε ο 33χρονος Quincy για τον Diddy.

Ο Diddy υιοθέτησε τον 33χρονο γιο Quincy Taylor Brown (του οποίου ο βιολογικός πατέρας είναι ο Al B. Sure) κατά τη διάρκεια της 13χρονης σχέσης του με την Kim Porter που πέθανε, σε ηλικία 47 ετών, από λοβιακή πνευμονία το 2018. Η Porter και ο Puff Daddy ήταν ζευγάρι έως το 2007.

Ο Diddy απέκτησε τον 26χρονο «King» Christian Combs, και τις 17χρονες δίδυμες κόρες Jessie και D’Lila Combs, με τον Kim Porter. Παράλληλα, έχει άλλα τρία παιδιά τον 30 ετών Justin Combs, την 18χρονη κόρη Chance Combs, και την μόλις 2 ετών Love Sean Combs, με τις Misa Hylton, Sarah Chapman και Dana Tran.

Η οικογενειακή δήλωση έγινε δύο ημέρες αφότου η Buzbee Law Firm, η AVA Law Group και η Curis Law κατέθεσαν άλλες επτά αγωγές (τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες) στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στο Μανχάταν κατά του Diddy, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλική εκμετάλλευση την περίοδο 2000 – 2022.

Ο επικεφαλής σύμβουλος Tony Buzbee συγκέντρωσε αρκετά στοιχεία για να καταθέσει αγωγές 120 θυμάτων (από εννέα και 13 ετών) χάρη σε μια τηλεφωνική γραμμή που δημιούργησε για θύματα και μάρτυρες, η οποία συγκέντρωσε 12.000 κλήσεις σε 24 ώρες.

Ο δικηγόρος του Diddy, Marc Agnifilo, απέρριψε τις τελευταίες αγωγές ως «σαφείς προσπάθειες να κερδίσουν δημοσιότητα» και «έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στα γεγονότα, τις νομικές υπερασπιστές τους και την ακεραιότητα της δικαστικής διαδικασίας».

Ο Puff Daddy, ο οποίος συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου στο Μανχάταν, έχει δηλώσει αθώος στις κατηγορίες που ισχυρίζονται ότι εξανάγκαζε και κακοποίησε γυναίκες και ανήλικα για χρόνια, με τη βοήθεια συνεργατών και υπαλλήλων, που φίμωσε θύματα μέσω εκβιασμού και βίας, συμπεριλαμβανομένων απαγωγών, εμπρησμών και σωματικών ξυλοδαρμών.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 23:02:00

Back to top button