Αθλητικά

Άρης: Δεν προπονήθηκε ο Φαμπιάνο λόγω ίωσης

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την επόμενη Κυριακή (27/10) για την ένατη αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του για να δουλέψει στις ασκήσεις δύναμης κορμού, συναρμογής και passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι αμυντικής και επιθετικής μετάβασης.

Μοναδικός απών ήταν ο Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της Τρίτης (22/10) καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης:

«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Στην προπόνηση της Τρίτης, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, ασκήσεις συναρμογής και passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι αμυντικής και επιθετικής μετάβασης.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Φαμπιάνο Λέισμαν, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (27/10, 18:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.»

To άρθρο Άρης: Δεν προπονήθηκε ο Φαμπιάνο λόγω ίωσης δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 15:35:00

Back to top button