Auto

Ferrari για κλάματα που πιθανόν θα κοστίσει ο κούκος αηδόνι

Η βρετανική εταιρεία Wild & Wacky Mobility σύντομα θα βρίσκεται στα δικαστήρια με τη Ferrari; Σε κάθε περίπτωση, αυτό προοιωνίζονται οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο web η εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτοκινητάκια αστικής μετακίνησης.

Η βρετανική εταιρεία που είναι επιφορτισμένη με τη διανομή των προϊόντων της Jinhua Ruidi Vehicle Industry Co θα έπρεπε να είναι περισσότερο επιφυλακτική όσον αφορά το «χιούμορ» βάζοντας το cavallino rempante στα ασυνήθιστα αυτοκινητάκια της.

Η Wild & Wacky Mobility διαθέτει το «Cabin Car Limited Edition Ferrari» έναντι 7.995 στερλινών

Επειδή ναι, ο κατασκευαστής από το Maranello γενικά δεν εκτιμά αυτό το είδος στρατηγικής που αποσκοπεί στη χρήση της εικόνας του για να πουλήσει κάποιος κάτι ή να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Ferrari έχασε τα δικαιώματα για το σχέδιο της 250GTO

Έχει επίσης συστήσει μια ειδική υπηρεσία προκειμένου να παρακολουθεί όλα τα προϊόντα με σήμα Ferrari χωρίς άδεια, για να τα κατασχέσει και να τα καταστρέψει. Μια συστηματική και ευρέως δημοσιοποιημένη προειδοποίηση μέσω επίσημων δελτίων Τύπου για να αποθαρρύνει όποιους θα επιθυμούσαν να το δοκιμάσουν.

Cabin Car Limited Edition Ferrari

Μια γρήγορη ματιά στον ιστότοπο της Wild & Wacky Mobility αποκαλύπτει ότι το μικροσκοπικό όχημα εμφανίζεται στην έκδοση περιορισμένης παραγωγής «Edition Ferrari». Δημοσίευση που θα μπορούσε να κοστίζει τα μαλλιά της κεφαλής της βρετανικής εταιρείας, η οποία προφανώς είναι έτοιμη να πληρώσει το τίμημα που θα κάνει τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτήν. Καλή ώρα, εμάς!

Ο κατάλογος Wild & Wacky Mobility διαθέτει την «Cabin Car Limited Edition Ferrari» έναντι 7.995 στερλινών. Που με την τρέχουσα αυτονομία, ισοδυναμεί με 9.970 ευρώ. Όχι και λίγα για ένα κουτάκι με μέγιστη ταχύτητα 16 km/h και αυτονομία 45 km!

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 15:32:00

Back to top button