Αθλητικά

Αταμάν: Δεν θα πω ακόμα στον κόσμο να κλείσει εισιτήρια για το Final Four, περιμένω να στείλει η ομάδα αυτό το μήνυμα

Ο Εργκίν Αταμάν και ο Κώστας Σλούκας έδωσαν το “παρών” σε χορηγική εκδήλωση του Παναθηναϊκού και απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη φετινή σεζόν.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωνε από νωρίς την περασμένη σεζόν ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Final Four της Euroleague και προέτρεπε, μάλιστα, τον κόσμο της ομάδας να αγοράσει εισιτήρια.

Για την ώρα, ο Τούρκος προπονητής δεν θέλει να πει στον κόσμο του Παναθηναϊκού να κλείσει εισιτήρια για το Final Four της EuroLeague, καθώς περιμένει από την ομάδα του να στείλει αυτό το μήνυμα.

Αυτό δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε.

“Την περυσινή σεζόν το είπα αυτό γιατί ήθελα να στείλω ένα μεγάλο μήνυμα στον κόσμο. Φέτος θέλω να περιμένω λίγο, θα είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στο Final Four, περιμένω αυτό το μήνυμα από τους αρχηγούς και από την ομάδα. Σύντομα θα έρθει και αυτό το μήνυμα, αλλά πρώτα θέλω να το στείλει η ομάδα”, δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν.

To άρθρο Αταμάν: Δεν θα πω ακόμα στον κόσμο να κλείσει εισιτήρια για το Final Four, περιμένω να στείλει η ομάδα αυτό το μήνυμα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 13:56:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button