Γυναίκα

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Ιωάννα Τούνη: «Η βαρύτητα, κορίτσι μου, εξηγείται με τον νόμο του Νεύτωνα»

Ξεσπάθωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά τις νέες δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Τούνη, για τους δημοσιογράφους.

Τις δηλώσεις που έκαναν από κοινού στις τηλεοπτικές κάμερες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η παρέα του Buongiorno στο Mega. Το αγαπημένο ζευγάρι καυτηρίασε τη δημοσιογραφία και τον τρόπο που αυτή ασκείται από ορισμένες εκπομπές, κάνοντας λόγο για κιτρινισμό και αδιασταύρωτες πληροφορίες.

«Η απάντησή μου σε όλα αυτά… θα χρησιμοποιήσω τη φράση την οποία είπε ένας παίκτης του Survivor, που σε σε μία πολύ πνευματική στιγμή είπε: ο Νεύτωνας είπε «όσο πιο… τόσο πιο…». Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλα αυτά», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο φίλος μου ο Δημήτρης είπε και κάτι άλλο, ότι η τηλεόραση πάει από το κακό στο χειρότερο και γίνεται τοξική. Αλλά δεν βλέπει, λέει, τηλεόραση. Τότε πώς;», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η βαρύτητα, κορίτσι μου, εξηγείται με τον νόμο του Νεύτωνα. Όσο πιο… τόσο πιο… βάλε ό,τι θέλεις στο πρώτο «πιο» και ό,τι θέλεις στο δεύτερο».

«Τους μαυρίζει η τηλεόραση, έχει γίνει… κατράμι ο Δημήτρης. Δημήτρη, άσπρισε λίγο», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος σε Ιωάννα Τούνη: «Η βαρύτητα, κορίτσι μου, εξηγείται με τον νόμο του Νεύτωνα» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 12:06:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button