Γυναίκα

Θοδωρής Μαραντίνης: «Ένα ζευγάρι δεν χωρίζει ευχάριστα, μετά υπάρχει ανισότητα και έρχονται εντάσεις»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ρωτήθηκε για το θέμα της συνεπιμέλειας και ανέλυσε τις απόψεις του, που όπως φαίνεται διαμορφώθηκαν, μετά το διαζύγιο από την Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε διαδικτυακή εκπομπή στο Youtube έδωσε συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το θέμα της συνεπιμέλειας. «Αυτό που είδα και βίωσα από την εμπειρία μου είναι ότι η συνεπιμέλεια πρέπει να είναι το σημείο αφετηρίας σε ένα χωρισμό.

Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που χωρίζεις να πρέπει να περάσεις ένα τεστ; Είναι άδικο. Είμαστε εμείς ζευγάρι και χωρίζουμε, ποιο είναι το σημείο μηδέν που ξεκινάμε και κάνουμε την κουβέντα; Ότι θα έχουμε ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά μας.

Μετά αρχίζουν και μπαίνουν το κόμμα, το αλλά και το εφόσον. Ένα παιδί πρέπει να έχει το δικαίωμα να βλέπει και τους δύο γονείς», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Αυτό που είδα κι εγώ από τη δική μου περίπτωση και γνωρίζοντας και άλλες περιπτώσεις, δημιουργούνται περισσότερες εντάσεις. Ο ένας έχει παντοδυναμία και ο άλλος όχι. Αυτό δημιουργεί ανισότητα και αυτή η ανισότητα εντάσεις. Και την ένταση την πληρώνουν τα παιδιά».

«Ένα ζευγάρι δεν χωρίζει ευχάριστα, άρα να μην εργαλοιοποιήσει αυτό το πάνω χέρι για να εκδικηθεί κάποιον άλλον και στη μέση αυτού του πράγματος να είναι τα παιδιά» κατέληξε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Ένα ζευγάρι δεν χωρίζει ευχάριστα, μετά υπάρχει ανισότητα και έρχονται εντάσεις» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 11:51:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button