Γυναίκα

H Κίρα Νάιτλι υπογράφει το πρώτο βιβλίο της για παιδιά

Το ντεμπούτο της στη συγγραφή παιδικών βιβλίων κάνει η διάσημη ηθοποιός Κίρα Νάιτλι.

Εμπνευσμένο από τις κόρες της, το βιβλίο της Κίρα Νάιτλι που φέρει τον τίτλο «I Love You Just The Same», μέσα από τις 80 σελίδες του, αφηγείται την ιστορία ενός παιδιού που βιώνει τις αλλαγές που φέρνει η άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

Θέματα όπως το άγχος του αποχωρισμού, η ανθεκτικότητα, ο φόβος, αναδεικνύονται μέσα από την αφήγηση, προσφέροντας μηνύματα αγάπης όταν η οικογένεια μεγαλώνει.

«Πρόκειται για μία άκρως προσωπική δημιουργική προσπάθεια και είναι ένα έργο που με παθιάζει», δηλώνει η Νάιτλι ενώ περιγράφει τη συνεργασία της με την ομάδα των εκδόσεων Simon & Schuster ως «ένα όνειρο που έγινε αληθινό». «Ελπίζω οι αναγνώστες να απολαύσουν το βιβλίο όσο εγώ τη δημιουργία του», προσθέτει.

Το «I Love You Just The Same» θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου 2025.

Η Keira Knightley πρωταγωνιστεί στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ «Black Doves», το οποίο έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν από το Netflix. Ακολουθεί την Helen Webb, «μία έξυπνη, αφοσιωμένη σύζυγο και μητέρα, η οποία ζει διπλή ζωή, ως πράκτορας της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας «Black Doves»», σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη. Ο Τζο Μπάρτον (Joe Barton) βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας, ενώ μαζί της πρωταγωνιστεί ο Μπεν Γουίσοου (Ben Whishaw). Το καστ συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, οι Άντριου Μπάκαν (Andrew Buchan), Τρέισι Ούλμαν (Tracey Ullman), Αντίλ Ακτάρ (Adeel Akhtar), Φιν Μπένετ (Finn Bennett) και Ομάρι Ντάγκλας (Omari Douglas).

Σύμφωνα με το Good Housekeeping, το «Black Doves» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Δεκεμβρίου.

To άρθρο H Κίρα Νάιτλι υπογράφει το πρώτο βιβλίο της για παιδιά δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 11:41:00

Back to top button