Auto

Δείτε 10.200 drones να «ζωγραφίζουν» στον ουρανό! (+video).

Η Κίνα επιδιώκει με κάθε τρόπο να εντυπωσιάζει τον υπόλοιπο πλανήτη, και αυτό το εκμεταλλεύεται σε κάθε ευκαιρία που θα της δοθεί.

Πρόσφατα οργανώθηκε ένα μαγευτικό σόου φωτισμού με 10.200 μη επανδρωμένα αεροσκάφη για τον εορτασμό της 75ης επετείου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Shenzhen, διοργανώθηκε από την DAMODA Intelligent Control Technology Co., Ltd., και σηματοδότησε ένα σημαντικό τεχνολογικό επίτευγμα, αναδεικνύοντας τη φήμη της πόλης ως κόμβου καινοτομίας και βιομηχανικής υπεροχής.

Η συγχρονισμένη παράσταση των drone επέδειξε ένα εκπληκτικό επίπεδο ακρίβειας, με κάθε drone να ενεργεί σαν ένα pixel για να δημιουργήσει μια εκθαμβωτική εναέρια επίδειξη.

Ελεγχόμενα μέσω ενός μόνο υπολογιστή, τα drones κινήθηκαν σε τέλεια αρμονία, σχηματίζοντας περίπλοκα μοτίβα και κινούμενα σχέδια στον ουρανό.



Αυτό το ρεκόρ ξεπέρασε τα προηγούμενα επιτεύγματα της DAMODA, συμπεριλαμβανομένης μιας επίδειξης με 7.598 drone νωρίτερα τον Σεπτέμβριο του 2024 και μιας παράστασης με 3.051 drone το 2020.

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν στην επίδειξη, γνωστά ως UAV σχηματισμού Outdoor V3, είναι εξοπλισμένα με προηγμένα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της πλοήγησης GPS και BDS με κινηματικό εντοπισμό σε πραγματικό χρόνο (RTK) για απόλυτη ακρίβεια.

Μπορούν να ελεγχθούν σε ακτίνα 500 μέτρων και να λειτουργήσουν σε ανέμους ταχύτητας έως και 30 χλμ/ώρα.

Κάθε drone είναι εξοπλισμένο με ένα LED 10 watt, ικανό να εμφανίζει μια πλήρη γκάμα χρωμάτων RGB, επιτρέποντας ζωντανά και δυναμικά οπτικά εφέ.

Το σόου αναγνωρίστηκε από το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες και αξίζει να δείτε το video γιατί πραγματικά οι Κινέζοι φαίνεται να κινούνται σε άλλο level σε ό,τι και αν κάνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 11:45:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button