Αθλητικά

Ηλιόπουλος: «Ο Λουτσέσκου και όποιο κομμάτι του ΠΑΟΚ δείχνουν το επίπεδό τους»

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, προέβη σε δήλωση την επομένη του χθεσινού ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, που βρήκε τους «Δικέφαλους» ισόπαλους 1-1 και συνοδεύτηκε από ένταση στο τέλος του.

Ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης στηλίτευσε την συμπεριφορά του Ρασβάν Λουτσέσκου στο φινάλε του παιχνιδιού και, εμμέσως, τον κάλεσε να προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» και να σέβεται τα ιδανικά και τις βασικές αρχές του συλλόγου του.

Η δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου

«Ο Αθλητισμός είναι μία μεγάλη Ιδέα που εμπνέει τη νεολαία και χαράζει το μέλλον μας… Η ΑΕΚ είναι η δικιά μας μεγάλη Ιδέα… Οι ΓΝΗΣΙΕΣ Προσφυγικές Ομάδες έχουν Πολιτισμό, Κουλτούρα και Παιδεία, μέγιστα Αγαθά!

Έχουν επίσης προπονητές που θα πρέπει να προάγουν το “Ευ Αγωνίζεσθαι”, να σέβονται τα Ιδανικά και τις βασικές Αρχές, γαλουχώντας τους παίκτες της ομάδας τους προς αυτή την κατεύθυνση!

Ο Λουτσέσκου και όποιο κομμάτι του ΠΑΟΚ (εύχομαι όχι μεγάλο) ασπάζεται τη χθεσινοβραδινή προβοκατόρικη συμπεριφορά με χειρονομίες, ψευτομαγκιές και όλα αυτά συνοδεία ψευδοφουσκωτών στο ΝΑΟ της ΑΕΚ, δείχνουν το επίπεδό τους, την παιδεία τους, τον πολιτισμό, τη νοοτροπία και την κουλτούρα τους. Ίσως φανερώνουν και την ανησυχία και αμηχανία τους για το μέλλον….

Το καλάμι εύκολα καβαλιέται, αλλά το ίδιο εύκολα το Σύμπαν το τοποθετεί στη σωστή θέση! Φαίνεται δυστυχώς ότι “κάποιοι” κρίνουν περισσότερο από τέτοια φαινόμενα παρά από την πραγματικότητα. Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους…!»


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 11:10:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button