Γυναίκα

Φώτης Σεργουλόπουλος: Το «ντου» δημοσιογράφων και οι ερωτήσεις για τον γάμο με τον Βαγγέλη Γερασίμου

O Φώτης Σεργουλόπουλος και ο αγαπημένος του, Βαγγέλης Γερασίμου, παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Αθηνών από τον Χάρη Δούκα. Ο παρουσιαστής «πολιορκήθηκε» από δημοσιογράφους για μια δήλωση.

Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Άλεξ Πατέλης, αντάλλαξε γαμήλιους όρκους με τον σύντροφό του, Μιχάλη. Καλεσμένος στην τελετή ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και όπως ήταν φυσικό δεν γινόταν οι ρεπόρτερ να μην τον ρωτήσουν για το γάμο του.

Μόλις ο Φώτης Σεργουλόπουλος έφτασε στο χώρο, αμέσως οι δημοσιογράφοι έσπευσαν για μια δήλωση. Οι ερωτήσεις για το γάμο του έπεσαν «βροχή», με τον ίδιο να μην απαντά και απλά να ευχαριστεί τους ρεπόρτερ.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κράτησε τον γάμο του επτασφράγιστο μυστικό, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την περασμένη Πέμπτη (17.10.2024) ωστόσο, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον επί χρόνια σύντροφό του, Βαγγέλη Γερασίμου.

Με καταγωγή από την Καλαμάτα και γεννημένος το 1980, ο Βαγγέλης Γερασίμου βοήθησε μέχρι τα 20 του στην επιχείρηση του πατέρα του που, δούλεψε ως γκρουπιέρης σε καζίνο και τελικά έγινε σεφ αφού τελείωσε μία σχολή μαγειρικής.

Το μακρινό 2010, ο Γερασίμου έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του Mega «Survivor Παταγονία», το οποίο και κέρδισε! Το έπαθλο που έχει εισπράξει ήταν 100.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος το 2013 απέκτησε έναν γιο, τον Γιώργο Σεργουλόπουλο, μέσω παρένθετης μητέρας. Ο μικρός είναι σήμερα 11 ετών.

To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Το «ντου» δημοσιογράφων και οι ερωτήσεις για τον γάμο με τον Βαγγέλη Γερασίμου δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 10:43:00

Back to top button