Γυναίκα

Ιωάννα Κρομμύδα: Η δημοσιογράφος επέστρεψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» 4 μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που την καθήλωσε στο κρεβάτι

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη καλωσόρισαν το πρωί της Δευτέρας 21/10 μια από τις πιο στενές τους συνεργάτιδες. Ο λόγος για την δημοσιογράφο Ιωάννα Κρομμύδα, που επέστρεψε στην εκπομπή μετά από 4 μήνες, καθώς είχε ένα σοβαρό ατύχημα που την καθήλωσε στο κρεβάτι.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σημείωσε: «Από πέρσι είχαμε απώλειες. Μία από αυτές ήταν και η Ιωάννα Κρομμύδα. Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα μετά από 4 μήνες. Από το πουθενά ένα ατύχημα που την καθήλωσε στο κρεβάτι. Η ίδια πέρασε έναν γολγοθά αλλά κι εμείς στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ», μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του που η δημοσιογράφος είναι και πάλι κοντά τους.

Η Ιωάννα Κρομμύδα, που έμεινε 2 μήνες στο νοσοκομείο, ευχαρίστησε τους γιατρούς της, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να προσθέτει: «Της λέγαμε της Ιωάννας “κάτσε λίγο ξεκουράσου, μην έχεις τόσο πολύ άγχος”. Η Ιωάννα δουλεύει πάρα πολύ και κοιμόταν 4 ώρες την ημέρα γιατί έχει και τα δύο παιδιά και απορούσαμε πώς γίνεται ένας άνθρωπος να τα καταφέρνει με 4 ώρες ύπνο την ημέρα!».

Η Ανθή Βούλγαρη σημείωσε με τη σειρά της: «Όταν είσαι μάνα έχεις υπερδυνάμεις, δεν ξέρω κάτι συμβαίνει».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 10:00:00

Back to top button