Γυναίκα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ακούγεται ωραία το κυρία Μόργκαν, στον Γρηγόρη δεν αρέσουν αυτά που συμβαίνουν»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σταμάτησε μπροστά στις κάμερες και μίλησε για τον σύζυγό της Γρηγόρη Μόργκαν και τον πρώτο μήνα του έγγαμου βίου τους.

Στον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν αναφέρθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους σε νέα βραδινή της έξοδο, το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου του 2024. Η δημοσιογράφος είναι παντρεμένη από την 1η Σεπτεμβρίου. Πλέον επικεντρώνεται στα επαγγελματικά της. Έχει αναφέρει πως οι συζητήσεις για την απόκτηση παιδιού, την αγχώνουν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στο αν έχει σκεφτεί να συστήνεται πλέον ως «κυρία Μόργκαν», ενώ εξήγησε πως ο σύζυγός της είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ζει μακριά από τα φώτα.

«Ωραίο ακούγεται το κυρία Μόργκαν. Δε το είχα σκεφτεί. Ο σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που δε του αρέσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Θέλει να είναι πίσω από τα φώτα» είπε αρχικά η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Το μόνο που έχω να πω είναι πως είναι ένας πολύ δουλεμένος άνθρωπος που πατάει στη Γη και στα πόδια του» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, την 1η Σεπτεμβρίου του 2024, σε μια όμορφη τελετή στα Χανιά. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα, με τους καλεσμένους να γιορτάζουν την ευτυχία του ζευγαριού και να δίνουν ευχές.

«Έχω πάρα πολύ καλή πεθερά! Με αγαπάει πάρα πολύ, δεν έχω παράπονο. Τη λέω ”μαμά” την πεθερά μου» είχε πει προ ημερών η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες Τίποτα!».

To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ακούγεται ωραία το κυρία Μόργκαν, στον Γρηγόρη δεν αρέσουν αυτά που συμβαίνουν» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 09:21:00

Back to top button