Auto

Πόσο κοντά στα πρωτότυπα θα είναι τα μοντέλα παραγωγής της BMW Neue Klasse;

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σειρά 3 και για ένα SUV στο μέγεθος της X3, έχει αρχίσει, αλλά αυτό είναι μόνο το ορεκτικό για τη BMW, η οποία ετοιμάζεται να παρουσιάζει το νέο της χαρτοφυλάκιο βασισμένο στη φιλοσοφία της Neue Klasse.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης του Παρισιού, ο επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας, Andrian van Hooydonk, επιβεβαίωσε ότι τα επερχόμενα μοντέλα παραγωγής θα έχουν, σ’ ένα ποσοστό 90%, την εμφάνιση των πρωτοτύπων, που όλα βασίζονται στη φιλοσοφία Neue Klasse, όπως αυτή παρουσιάστηκε στο concept Vision.



Ταυτόχρονα, ο van Hooydonk -στη συνέντευξή του στο auto motor und sport- ανακοινώνει ότι τα αυτοκίνητα παραγωγής θα είναι κάπως πιο συμπαγή και θα… παραιτηθούν από κάποιες θεαματικές λεπτομέρειες μελέτης. «Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κακό εξαιτίας αυτού», είπε ο επικεφαλής του σχεδιασμού. Επιπλέον, ανακοινώνει μικρές οπτικές διαφορές μεταξύ των μελλοντικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων της BMW και των αντίστοιχων εκδόσεων με θερμικό κινητήρα. «Είναι σημαντικό για εμάς ως μάρκα, τα αυτοκίνητά μας να παρουσιάζουν μια σταθερή εικόνα παγκοσμίως».

Παρόλα αυτά, ο Ολλανδός τονίζει ότι η Neue Klasse θα επικρατήσει σε όλη τη γκάμα της BMW. «Θα τη δούμε σε πολλά σχήματα και έννοιες, από ψηλά έως επίπεδα, από κορυφαία σεντάν, μέχρι συμπαγή αυτοκίνητα».



Παρά το ξεκάθαρο σχήμα, η ομάδα του σεβάστηκε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της BMW: τα νεφρά, η συστροφή Hofmeister και η «μύτη καρχαρία» διακρίνονται ξεκάθαρα, ενώ και η ίδια φιλοσοφία χαρακτηρίζει και το εσωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-20 11:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button