Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης: “Είμαι ερωτευμένος με την Αναστασία Παντούση” |


Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Ιωάννης Παπαζήσης, αποκαλύπτοντας ότι έχει έναν φανατικό θαυμαστή αλλά και το πόσο ερωτευμένος είναι ο ίδιος με την Αναστασία Παντούση.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής ανέφερε αρχικά πως “Είχα φανατικό θαυμαστή και θα έρθει και σήμερα στην παράσταση. Έρχεται σε όλες. Δεν νιώθω άβολα. ίσα ίσα αν τον χάσω θα το στερηθώ, θα τον ψάχνω”.

Όσον αφορά τους τραγουδιστές που το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται στο Ηρώδειο, ο Ιωάννης Παπαζήσης ξεκαθάρισε πως “Στο Ηρώδειο μπορεί να τραγουδήσει όποιος θέλει. Αυτή είναι η άποψή μου, ξεκάθαρα”.

Τέλος, αναφορικά με το αν ενοχλείται όταν τα μίντια ασχολούνται με τα προσωπικά του, ο ηθοποιός δήλωσε ότι “Νιώθω σαν να ψάχνουμε να βρούμε ένα πρόβλημα. Δεν έχω προβλήματα. Όταν ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Εγώ έχω και την ηλικία και το μυαλό να προφυλάξω την προσωπική μου ζωή. Είμαι μια χαρά, είμαι ερωτευμένος (σ.σ. με την Αναστασία Παντούση). Είχε έρθει χθες και στη γενική πρόβα της παράστασης”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 17:51:00

Back to top button