Ελλάδα

Βόλος: Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας – .

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη του Βόλου έπειτα από το τραγικό τέλος που βρήκε το πρωί του Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου, γνωστός 37χρονος επιχειρηματίας της περιοχής. Ο θάνατος του Γιώργου Πασπαλάρη ήταν ακαριαίος, καθώς έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών 2ας Νοεμβρίου με Γάτσου.

Ο άτυχος άνδρας δραστηριοποιούταν στον χώρο της εστίασης, ενώ ήταν και συνιδιοκτήτης σε τουριστική επιχείρηση στην Άφησσο.

Ο Γιώργος Πασπαλάρης

Το άψυχο σώμα του εντόπισε ένοικος της πολυκατοικίας στις οχτώ το πρωί και έντρομη ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Η σορός του βρέθηκε σε κατάσταση ακαμψίας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν στο διαμέρισμα φίλης του, που εργάζεται σε μπαρ του Βόλου, με την πτώση και τον θάνατό του να υπολογίζεται πως σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο χώρος που βρέθηκε νεκρός ο 37χρονος

 

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ερευνούν τον χώρο και διενεργούν έλεγχο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 37χρονος έπεσε στο κενό. Μέχρι στιγμής, όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατό του παραμένουν ανοιχτά, χωρίς να αποκλείεται τίποτα.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί στη Λάρισα.

Με πληροφορίες από taxydromos.gr και magnesianews.gr


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 20:10:00

Back to top button