Showbiz

Θάλεια Ματίκα: “Βοήθησα τον Τάσο να διαχειριστεί ψυχολογικά την ψωρίαση” |


Με αφορμή τη θεατρική τους συνύπαρξη για τέταρτη χρονιά στο θεατρικό “Θέλω να σου κρατάω το χέρι”, η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησαν στο περιοδικό “Ok!” αναφορικά με την κοινή πορεία ζωής τους και την βοήθεια που προσφέρουν ο ένας στον άλλο.

Σχετικά με τα 16 χρόνια κοινής πορείας και 13 γάμου, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε πως “Έχουμε εξελιχθεί και οι δύο. Λόγω της εμμονής μου με τον προγραμματισμό, πάντα είχα μια έμφυτη και συνεχή μουρμούρα για τα μικρά πράγματα που δεν πήγαιναν καλά. Τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Ο Τάσος μού έμαθε ότι πρέπει να κρατάω την ψυχραιμία μου και να εστιάζω περισσότερο στα σημαντικά της ζωής. Επίσης, με έπεισε πόσο σπουδαία είναι η δημιουργία οικογένειας. Εγώ φοβόμουν. Στο επαγγελματικό κομμάτι, δεν έχω την τόλμη του Τάσου. Εκείνος μου έμαθε τι σημαίνει να έχεις την ευθύνη μιας δουλειάς και να αποφασίζεις ο ίδιος”.

Με τη σειρά του, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε ότι ” Ενώ ήμουν πολύ υπομονετικός στις διαπροσωπικές μου σχέσεις, στη δουλειά λειτουργούσα παρορμητικά. Πλέον είμαι πολύ πιο πειθαρχημένος”.

Στο ίδιο πλαίσιο συζήτησης, η Θάλεια Ματίκα σημείωσε ότι “Ακόμη, θεωρώ ότι του άνοιξα τους ορίζοντες. Ο Τάσος είχε στεγανά, στερεότυπα, πουριτανισμό και πολλά από αυτά του τα έσπασα. Είναι σημαντικό να είμαστε ανοιχτοί και να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι. Τον βοήθησα να διαχειριστεί ψυχολογικά την ψωρίαση. Τώρα βέβαια είναι μια χαρά γιατί κάνει διατροφή, αλλά όταν είχε έξαρση κάπως ντρεπόταν”.

Επιπλέον, ο Τάσος Ιορδανίδης ανέφερε πως ” Προσπαθούσα να κρύβομαι και η Θάλεια μου έλεγε: “Δεν θέλω να το κρύψεις. Αγκάλιασε τον εαυτό σου. Αγάπησέ τον”. Κι αυτό έκανα” δήλωσε ο ηθοποιός με τη σύζυγό του να προσθέτει: ” Επίσης, έχω επιμείνει και έχω παίξει ρόλο στο να φροντίζει την υγεία του. Ο Τάσος είναι των άκρων”.

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε ότι “Το μόνο που δεν έχει καταφέρει, αν και έχει παλέψει πάρα πολύ, όπως κι εγώ, είναι δυστυχώς να κόψω το τσιγάρο”, με την Θάλεια Ματίκα να συμπληρώνει: “Λένε ότι μετά τα 40 η μόνη κατάχρηση που επιτρέπεται είναι η γυμναστική. Του το εμφύσησα”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 19:10:00

Back to top button