Πολιτική

Πυρά κατά Κασσελάκη από στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία για τη διάλυση του κόμματος»

Πύρινη γλώσσα κατά του Στέφανου Κασσελάκη χρησιμοποιούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας όπου μεταξύ άλλων λέει ότι έχει νοικιάσει γραφεία 1.500τμ στην οδό Πειραιώς.

Τον κατηγορούν ότι «βρίσκεται διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ»

«Η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιεύματων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το ΣαββατοΚυριακο, συμφωνα με τα οποία ο κ. Κασελακης θέλει να εξαΰλωσει το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1500m2 επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασελακη. Επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασελακης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας . Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος Κας και τον κατήφορο που θα φτάσει και στην δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει ‘άλλωστε’», αναφέρουν πηγές από το ΣΥΡΙΖΑ.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 16:29:00

Back to top button