Showbiz

Κώστας Τσουρός: «Είμαι πάρα πολύ εγωιστής. Σε μια σχέση θέλω την αποκλειστικότητα»

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», Κώστας Τσουρός που δίνει για δεύτερη χρονιά ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega -Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40-, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και το πώς λειτουργεί στις σχέσεις του.

Λάθος το έχω στο μυαλό μου ότι είσαι «σχεσάκιας»;

Τυχαίνει, δεν είμαι. Όταν είσαι σε σχέση, μπορείς να φλερτάρεις, το θέμα είναι αν θα προχωρήσεις παρακάτω. Δεν κατακρίνω τα μοντέλα σχέσεων όπου ενδεχομένως δύο άνθρωποι έχουν συμφωνήσει ότι έχουν ελεύθερη σχέση. Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που μπορεί, αρκεί να το χωρέσουν και οι δύο σε μια σχέση. Για μένα είναι άλλο το φλερτ και άλλο η αγάπη και το σεξουαλικό κομμάτι. Δηλαδή μπορείς να αγαπάς, να είσαι δοσμένος σε έναν άνθρωπο, αλλά ταυτόχρονα να σε εξιτάρει και κάτι άλλο. Δεν σημαίνει ότι είσαι νεκρός όταν είσαι δοσμένος σε κάποιον άλλο. Η παράλληλη σχέση νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι κάτι βιώσιμο. Η σχέση θέλει και συναίσθημα και το συναίσθημα δεν μπορεί να είναι προς δέκα.

Και πώς βγαίνεις από μια σχέση;

Η καθημερινότητα και η μεταξύ μας επαφή είναι που με κάνει να τελειώνω από μια σχέση, η φθορά, τα προβλήματα που δημιουργούνται, αλλά όχι ένα τρίτο πρόσωπο. Παλιότερα κι εγώ δεν χωρούσα πολλά πράγματα, μεγαλώνοντας όμως μπορώ να χωράω περισσότερα μέσα σε μια σχέση. Τότε δηλαδή μπορεί και να μη συγχωρούσα την απιστία, τώρα μπορεί και να την καταλάβω. Είμαι διεκδικητικός και πάρα πολύ εγωιστής. Θέλω την αποκλειστικότητα.

Την παρέχεις όμως;

Προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Μεγαλώνοντας έχω συνειδητοποιήσει ότι το συναίσθημα είναι αυτό που μετράει και όχι τόσο πολύ το σεξ. Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα εγωισμού, και στη ζωή μας και στην κοινωνία. Αν μπορούσαμε όλοι μας να τον καταρρίψουμε και να τον τιθασεύσουμε, οι ανθρώπινες σχέσεις θα ήταν πολύ πιο εύκολες.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 14:00:00

Back to top button