Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: “Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει να μου… |


Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, σχολιάζοντας την πραγματικότητα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε αρχικά τη δήλωσή της στην πρεμιέρα της φετινής “Super Κατερίνας” σχετικά με την αποβολή της τοξικότητας από την εκπομπή της. “Ούτε υπονόησα κάτι συγκεκριμένο, ούτε φωτογράφισα κάποιον άνθρωπο. Ήθελα να αλλάξω πράγματα στην εκπομπή και σε εμένα και νιώθω πολύ καλύτερα”.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε πως “Στην παρούσα φάση είναι πολύ νωρίς. Δεν με αγχώνει καθόλου. Εννοείται πως καθημερινά θα δω τα νούμερα και πώς πάει ο ανταγωνισμός. Τη μία μέρα μπορεί να είσαι πρώτος, την άλλη τελευταίος. Είναι πολύ οριακά τα πράγματα, είναι νωρίς για συμπεράσματα. Δεν βλέπω κάποιον ως σκληρό αντίπαλο, τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο. Είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη με πολλές εκπομπές, που όλες πάνω – κάτω έχουν τα ίδια νούμερα τηλεθέασης. “.

Επιπλέον, μιλώντας για τη σχέση της με τον Ανδρεά Μικρούτσικο, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως “Δεν έχω παρακολουθήσει την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μόνο συγκεκριμένα αποσπάσματα. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Ανδρέα, ένα μήνυμα του είχα στείλει για τα γενέθλιά του. Δεν έχω κάτι με τον Ανδρέα. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και έχω πάρα πολλά πράγματα από τον Ανδρέα. Με έχουν στεναχωρήσει κάποια πράγματα που έχει πει, αλλά από εκεί και πέρα προχωράμε. Του εύχομαι να είναι πάντα καλά. Είναι πολύ ευφυής άνθρωπος και ένας άνθρωπος με όμορφη ψυχή… Ο Ανδρέας δεν έχει να μου καταμαρτυρήσει τίποτα, τώρα αν δεν του αρέσουν κάποια πράγματα να βγει να τα πει, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αυτά τα υπονοούμενα δεν μου αρέσουν, αν θέλει να πει κάτι, να βγει και να το πει. Προς το παρόν ο κύκλος της συνεργασίας μας έχει κλείσε. Μελλοντικά δεν ξέρεις, δεν κρατάω κακίες ούτε έχω προσωπικά με κάποιον άνθρωπο. Μπορεί να συμβούν εντάσεις και παρεξηγήσεις αλλά όλα αυτά ξεπερνιούνται”.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως “Δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ καλά. Είμαι σε μια φάση ανασυγκρότησης της ζωής μου κι εγώ έχω δουλέψει με τον εαυτό μου και νιώθω καλύτερα. Θα έβγαινε κάποια στιγμή η σχέση μου, δεν νομίζω ότι είμαι κάποιος που κρύβει τη σχέση του. Δυο ελεύθερα παιδιά είμαστε, δεν είμαστε παντρεμένοι και παράνομο ζευγάρι. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια και προέκυψε όμορφα και ομαλά… Θα τα δούμε αυτά για τη συγκατοίκηση. Δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα, ρωτήστε εκείνον” κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 13:45:00

Back to top button