Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: “Είναι δυνατόν να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο στην τηλεόραση… |


Σε μια ιδιαίτερη δήλωση προχώρησε ο Δήμος Βερύκιος αυτήν την εβδομάδα, μέσα από το “Happy Day”, αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν, μια παρουσιάστρια της ενημέρωσης πήρε 1 εκατομμύριο ευρώ για την μεταγραφή της στον Alpha.

Αυτές οι δηλώσεις σχολιάστηκαν εντόνως στο “Χαμογέλα και Πάλι”, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να τονίζει ότι η περιγραφή με την παρουσιάστρια να μετρά τα χρήματα μέσα στο αυτοκίνητό της είναι παράνομη και δεν ξέρει αν ο δημοσιογράφος έπρεπε να προβεί σε αυτήν την αποκάλυψη.

“Είναι δυνατόν να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο στην τηλεόραση και να είναι ok; Δεν ξέρω, ρωτάω. Περιγράφει μια συνθήκη, παιδιά, τελείως παράνομη. Κανονικά δεν πρέπει κάποιος να επέμβει και να ρωτήσει το όνομα;” σημείωσε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Γρηγόρη Μελλά να συμπληρώνει ότι “Υπάρχει πάντως και νομικά μία, που λέγεται, αυτεπάγγελτη δίωξη και το αφήνω εδώ”.

Από την άλλη, ο Κώνσταντίνος Βασάλος τόνισε πως “Έχουν ειπωθεί στην τηλεόραση τέρατα και σας πείραξε τώρα το ένα εκατομμύριο που είπε ο Βερύκιος για παρουσιάστρια που το πήρε”.

Με τη σειρά της η παρουσιάστρια της εκπομπής συνέφερε ότι “Δεν ξέρω. Μπορεί όντως να γίνονταν τα πράγματα έτσι. Δεν μου έχει τύχει, ούτε μου έχει συμβεί, ούτε μου έχει προταθεί ποτέ να πάρω χρήματα έτσι. Δεν το έχω ακούσει έτσι επίσημα, μόνο σε παραφιλολογία. Αλλά το να βγαίνει ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι στο κανάλι όλα αυτά τα χρόνια. Ο Δήμος Βερύκιος έχει τη βαρύτητα ότι ήταν όλα αυτά τα χρόνια στον Alpha και δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά, το ότι μιλάει για μία εμπειρία που την είδε με τα ίδια του τα μάτια. Δεν λέει ότι άκουσα και πήρε το αυτί μου… Τηλεοπτικά το παίζουμε, απλά αναρωτιέμαι είναι ok αυτό; Για όλους εμάς τους υπόλοιπους που πληρωνόμαστε κανονικά, όλα τα χρόνια της δουλειά μας”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 12:31:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button