Showbiz

Liam Payne: Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του – «Θα συνεχίσω να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Liam Payne, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός μπαλκονιού ξενοδοχείου στην Αργεντινή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, θαυμαστές, φίλοι και συνεργάτες του 31χρονου τραγουδιστή, έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Kate Cassidy, η σύντροφος του Liam Payne, το απόγευμα της Παρασκευής 18/10 έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media για την απώλεια του αγαπημένου της, λέγοντας ότι είναι «τελείως χαμένη».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Kate Cassidy

«Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά λόγια και την αγάπη που μου έχουν σταλεί. Ήμουν τελείως χαμένη. Τίποτα από τις τελευταίες ημέρες δεν μου φάνηκε αληθινό. Ζητώ και προσεύχομαι να μου δώσετε τη χάρη και τον χώρο να το διαχειριστώ αυτό ιδιαιτέρως.

Liam, άγγελέ μου. Είσαι τα πάντα για μένα. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγάπησα απεριόριστα και ολοκληρωτικά. Θα συνεχίσω να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σε αγαπώ Liam».

Το ζευγάρι, βρέθηκε στις 4 Οκτωβρίου στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσει τη συναυλία του πρώην μέλους των One Direction, Niall Horan, ωστόσο, ο Liam Payne παρέμεινε στη χώρα ενώ η αγαπημένη του επέστρεψε στην πατρίδα της.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 12:30:00

Back to top button