Showbiz

Παντελής Καναράκης: “Η Ρούλα Κορομηλά είναι η καλή μου νεράιδα” |


Καλεσμένος στο πρωινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ “Καλημέρα Είπαμε βρέθηκε ο Παντελής Καναράκης και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της καριέρας του αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Ρούλα Κορομηλά.

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας για τα πρώτα το χρόνια στο χώρο της υποκριτικής δήλωσε πως “Όταν ήρθα σε αυτή τη ζωή, μάλλον κάποιος μου είπε ότι ήρθα για να κάνω τον κόσμο να γελάει. Έχω αισθανθεί ανθρώπους που δεν ήταν σε καλή διάθεση και με τη δική μου παρουσία, τα λεγόμενά μου και όλες τις σαχλαμάρες που κάνω, να τους αλλάζω τη διάθεση. Αυτό πέρασε και στη δουλειά μου, γιατί δουλεύω χρόνια στην κωμωδία. Όσον αφορά στο οικογενειακό μου περιβάλλον, μάλλον μου το έχουν κληροδοτήσει. Ο μπαμπάς και η μαμά είναι βυθισμένοι στο χιούμορ και στην ανατρεπτικότητα. Επειδή μεγάλωσα με πολλή αγάπη, νομίζω ότι τα κουβαλάω αυτά τα εφόδια και ότι αλλάζω την ατμόσφαιρα σε μια παρέα, δεν αλλάζω τον κόσμο”.

Επιπλέον, αναφορά με την υποστήριξη που δέχτηκε από τους γονείς του, ο Παντελής Καναράκης σημείωσε πως “Οι γονείς μου ήταν εξαιρετικά βοηθητικοί και μάλιστα επειδή εμένα με έκοβαν στις δραματικές σχολές τα πρώτα χρόνια, δεν υπήρξε μία φορά να μου πουν το απλό ‘έχε εκείνο, αλλά κάνε και κάτι άλλο’. Με έκοβαν με μεγάλη επιτυχία, με έδιωχναν. Στο Εθνικό, σε ιδιωτικές σχολές, στο Υπουργείο. Έδωσα στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και πήγα μάλλον πολύ χαλαρός. Είχα πει σε όλο τον κύκλο μου ότι θέλει μέσο για να περάσεις και όταν πέρασα, έπρεπε να πείσω όλο τον κύκλο μου ότι δεν είχα μέσο. Ο αγώνας μου διπλός. Σε αυτή τη ζωή αυτό που δεν κατάφερες είναι αυτό που νομίζεις ότι θα ήθελες.. Όσο περνάνε τα χρόνια η εξάρτησή μου από το θέατρο είναι τεράστια, το αγαπώ με κάθε κύτταρό μου. Την έχω ανάγκη αυτή τη δουλειά”.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για τη Ρούλα Κορομηλά, δηλώνοντας ότι “Η Ρούλα είναι η καλή μου νεράιδα. Εκείνη μου άνοιξε τον δρόμο της τηλεόρασης. Όταν κατεβήκαμε στην Αθήνα με τον Ρέμο, την Νατάσα, τον Λάμπη Λιβιεράτο στις Χάντρες, ήρθε ως πελάτισσα και είδε έναν κοντούλη να λέει αστεία και σε μια βδομάδα είχα συμβόλαιο με το Mega. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είναι ίσως και ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην ελληνική τηλεόραση”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 11:55:00

Back to top button