Ελλάδα

Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 27χρονο στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης (17.10.2024) οδηγώντας μηχανή χτύπησε και εγκατέλειψε 27χρονο πεζό στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Ο 19χρονος που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη με την μηχανή αποδείχθηκε ότι δεν είχε την απαιτούμενη άδεια οδήγησης. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (18-10-2024) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος απογευματινές ώρες της προηγούμενης ημέρας οδηγώντας μοτοσικλέτα επί της οδού Λαγκαδά, συγκρούστηκε με 27χρονο ημεδαπό πεζό, τραυματίζοντάς τον ελαφρά και εγκαταλείποντάς τον στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις απαιτούμενες από το νόμο ενέργειες. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν της απαιτούμενης αδείας ικανότητας οδήγησης».

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το site σήμερα.gr έχει καταγραφεί η μηχανή με τον οδηγό να συνεχίζει την πορεία του λίγα δευτερόλεπτα μετά από την παράσυρση και τους περίοικους που αντιλήφθηκαν το περιστατικό να πλησιάζουν προς το σημείο για να δουν τί ακριβώς έγινε και να βοηθήσουν τον 27χρονο τραυματία.

Ο 27χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

To άρθρο Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 27χρονο στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 11:39:00

Back to top button