Showbiz

«Karate Kid: Legends»: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας με τον Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Karate Kid: Legends» παρουσίασε η Sony στο Comic Con της Νέας Υόρκης το βράδυ της Παρασκευής (19/10).

Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Μαΐου, ενώνει τους πρωταγωνιστές του φράντσάιζ Ραλφ Μάτσιο και Τζάκι Τσαν και παρουσιάζει έναν νέο μαθητή που ονομάζεται Λι Φονγκ, τον οποίο υποδύεται ο Μπεν Γουάνγκ.

Ο Μάτσιο επιστρέφει ως Ντάνιελ ΛαΡούσο, τον οποίο έπαιξε στην αρχική τριλογία ταινιών «Karate Kid» του 1984 και αργότερα συμμετείχε στη σειρά «Cobra Kai» του Netflix. Ο Τσαν επιστρέφει ως κύριος Χαν, ο δάσκαλος κουνγκ φου, που βασίζεται στο ρόλο του κ. Μιγιάγκι, ο οποίος ήταν προπονητής του στο ριμέικ «Karate Kid» του 2010.

Το τρέιλερ προβλήθηκε αποκλειστικά στο κοινό των Comic Con της Νέας Υόρκης και πείραξε κάποια έντονη δράση καράτε με τους τρεις πρωταγωνιστές. Ο Ντάνιελ ΛαΡούσο του Μάτσιο φτάνει στο Πεκίνο, όπου ο κύριος Χαν του Τσαν τον αναζητά.

Ο Χαν έχει έναν νέο προστατευόμενο, τον Λι Φονγκ, και είναι ο μέντοράς του, όπως ακριβώς ήταν ο κύριος Μιγιάγκι στον Ντάνιελ. Αυτός και ο Ντάνιελ αφηγούνται το τρέιλερ και είναι σαφές ότι οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να εκπαιδεύσουν τον Λι Φονγκ, αλλά θα ταιριάζουν τα στυλ διδασκαλίας τους;




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 10:38:00

Back to top button