Showbiz

Νίκη Παλληκαράκη: “Δεν δικαιολογώ πια την αθωότητα. Ξέρουμε ότι αν βγάλουμε… |


Η Νίκη Παλληκαράκη μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα και το “Καλύτερα Αργά” σχετικά με τα παιδικά της χρόνια και τον χαρακτήρα που έχτισε μεγαλώνοντας, για τον τρόπο που θεωρεί ότι θα πρόδιδε τον εαυτό της αλλά και για όσα της έχει προσφέρει το επάγγελμά της.

Η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως “Ήμουν ήσυχο παιδάκι απλά νομίζω ότι δυσκόλευα τους γονείς μου γιατί ήμουν ένα μάτι που συνεχώς παρατηρούσε. Με τους γείτονες είμαι λίγο περίεργη και δε θέλω πολλά πολλά. Αν μου χτυπήσουν την πόρτα κάνω ότι λείπω. Και οι φίλοι μου θέλω να με πάρουν τηλέφωνο πριν… Στους ανθρώπους με αγχώνει η υπερβολή και η υπερτόνωση του εγώ και της προσωπικής επιθυμίας. Να μην υπάρχει κανένας σεβασμός και να είναι άποψη. Το ‘έτσι είμαι εγώ και σε όποιον αρέσω’. Εγώ δεν έχω μεγάλο ενδιαφέρον για τις εκπομπές, γιατί θεωρώ πολύ χαζό να πουλήσω προσωπικά μου πράγματα και μοιραία δεν είμαι πολύ τρέντι σε αυτό. Εγώ δεν δικαιολογώ πια την αθωότητα. Ξέρουμε ότι αν βγάλουμε κάτι, δε φταίνε όσοι το πάρουν. Θεωρώ χαζό να υπερηφανευτείς πράγματα που κάνει όλος ο κόσμος. Όλος ο κόσμος ερωτεύεται, χωρίζει, παντρεύεται, γεννάει”.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Νίκη Παλληκαράκη σημείωσε ότι “Όλοι μας φτιάχνουμε ένα αφήγημα που μας βολεύει, με τα συμπλέγματα και τα τραύματά μας και όλα μας τα θέματα τα ακουμπάμε σε αυτό. Εγώ το αφήγημα το υπερασπίζομαι και ομολογώ ότι δεν το έχω προδώσει. Έχω εξελιχθεί. Ο μεγάλος μου αγώνας είναι να μην προδώσω τον εαυτό μου. Προδοσία στον εαυτό μου θα ήταν, για πράγματα που μπορεί να με επωφελήσουν, να παραγκωνίσω το αξιακό μου σύστημα, είναι πολύ ισχυρό”.

“Έχω καταλήξει ότι η δύναμη της εσωστρέφειάς μου είναι ότι τον εαυτό μου τον έχω βάλει κάτω και το κουβεντολόι είναι ανελέητο! Τον προβληματισμό μου τον βάζω απέναντι, δεν τον κουκουλώνω με “ουσίες”. Μου έχουν παραπονεθεί οι δικοί μου άνθρωποι που ξέρουν ότι περνάω κάτι δύσκολα, “αετέ μην κλειδαμπαρωθείς στο ντουλάπι σου”” προσέθεσε σε άλλο σημείο.

Τέλος, η Νίκη Παλληκαράκη μιλώντας για το επάγγελμα του ηθοποιού, διαμήνυσε πως “Δεν νομίζω ότι ησυχάζεις ποτέ. Ειδικά αν δεν εγκλωβιστείς σε έναν τύπο ρόλου που θα υποδυθείς, αν κάνει διαφορετικά πρόσωπα, ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Πάντα έχεις ένα καινούριο στοίχημα και λες ΄θα το καταφέρω αυτό;’ Δυσκολεύομαι όταν ένας ρόλος είναι πολύ κοντά σε εμένα. Βαριέμαι πάρα πολύ! Ο,τι πιο ακραίο είναι το καλύτερό μου. Η πρόκληση είναι να δουλέψω πάνω σε ένα δύσκολο ρόλο, αυτό είναι η χαρά της δουλειάς. Οι πρόβες σου έχουν δώσει το μεγαλύτερο εφόδιο, ο κόσμος σου δίνει το χειροκρότημα”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 07:00:00

Back to top button