Showbiz

Νέα επαγγελματικά μονοπάτια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο; |


Χωρίς καμιά αμφιβολία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την ελληνική τηλεόραση και showbiz, εν γένει.

Η συμμετοχή του στο Survivor έκανε τον Γιώργο Αγγελόπουλο πολύ αγαπητό στο ευρύ κοινό, με τους θαυμαστές του να του χαρίζουν την πολυπόθητη νίκη. Παρά την ασχολία του με τα θαλάσσια σπορ, ο Ντάνος κυκλοφόρησε επίσης ένα βιβλίο, ενώ τον είδαμε να πρωταγωνιστεί τόσο στην τηλεόραση όσο και στη μεγάλη οθόνη. Παρόλο, μάλιστα, που προτιμά να μην εκθέτει ιδιαιτέρως την προσωπική του ζωή, ο γάμος του με την Δήμητρα Βαμβακούση και ο ερχομός του παιδιού τους αποτέλεσαν πρώτη είδηση.

Τόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος όσο και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν μιλήσει με τα πιο ειλικρινή και τρυφερά λόγια για τη σχέση τους, ενώ η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης αποκαλύπτει μερικές φορές κομμάτια της καθημερινότητάς τους. Αυτό έπραξε και το βράδυ της Παρασκευής, που κοινοποίησε δυο Instagram stories, στα οποία ο σύζυγός της φαινόταν μέσα σε ένα στούντιο ηχογράφησης να παίζει ντραμς, έχοντας για συνοδεία του τις “48 Ώρες” και μια ακόμα που φαινόταν να στέκεται πίσω από ένα μικρόφωνο.

Νέα επαγγελματικά μονοπάτια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

@official_danos_ga

Γιώργος Αγγελόπουλος

@official_danos_ga

Τις εικόνες αναδημοσίευσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται αν πρόκειται για στροφή καριέρας προς το τραγούδι ή αν ετοιμάζει κάποιο διαφημιστικό.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 07:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button