Showbiz

Δημήτρης Καμπουράκης: “Εγώ ούτε εξοχικά έχτιζα, ούτε σκάφη αγόραζα” |


Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής “Το Πρωινό” τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που επανήλθε τηλεοπτικά μέσα από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου του Action 24, μίλησε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για την απόφαση της επιστροφής του.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Καμπουράκης έμεινε εκτός μικρής οθόνης μετά την αποχώρησή του από το Open για λόγους υγείας.

Διαβάστε Επίσης

Δεν είχα σκοπό να επιστρέψω αλλά με έφαγαν οι γύρω γύρω. “‘Ακόμα αντέχεις”, “Θα πάθεις κατάθλιψη”, “Έλα λίγο ακόμα, έχεις να προσφέρεις” έλεγαν. Μου έγινε και μία καλή προσφορά, τους ξέρω τους ανθρώπους στο Action 24 πολύ καλά. Είναι ένα ωραίο κανάλι με πολύ μεγάλες προοπτικές” δήλωσε αρχικά.

Του έλειψε η τηλεόραση; “Δεν έπαθα στερητικό, γράφω σε sites, κάνω podcast, γράφω τα βιβλία μου. Δεν έπαθα καθόλου στερητικό και ούτε θα πάθω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε” απάντησε.

Και πρόσθεσε: “Τα λεφτά της τηλεόρασης μου έλειψαν. Σε σχέση με άλλα, η τηλεόραση πληρώνει καλύτερα, μου έλειψαν τα λεφτά… Δεν είμαι και τύπος που αποταμιεύει, δεν έχω κομπόδεμα. Δεν χρωστάω αλλά δεν έχω και κομπόδεμα. Ούτε εξοχικά έχτιζα, ούτε βάρκες έπαιρνα, ούτε σκάφη αγόραζα, ούτε τίποτα. Αλλά, δεν ξέρω πού τα έτρωγα τα λεφτά μου, τα σκορπούσα έτσι. Τέλος πάντων, κομπόδεμα δεν έχω αλλά υποχρεώσεις υπάρχουν“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 14:50:00

Back to top button