Showbiz

Αποχώρησε από το Survivor αφού ψηφίστηκε διπλά από την ομάδα του |


Τον κρίσιμο αγώνα ασυλίας έχασε η κίτρινη ομάδα, αυτήν την εβδομάδα στο Survivor, με τις “Τίγρεις” να καλούνται να θέσουν τρία άτομα ως υποψήφιους προς αποχώρηση.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, Παναγιώτης Τσακαλάκος και Εκατερίνα Λιντβίνοβα επέστρεψαν από το Νησί της Εξορίας, με τον Γιώργο Λιανό να τους ενημερώνει για το τελικό αποτέλεσμα και την διαγωνιζόμενη των “Αετών” να καθησυχάζεται για την παραμονή της. Στη συνέχεια, οι “Τίγρεις” κλήθηκαν να ψηφίσουν τους δύο υποψήφιους που θα αναδειχτούν από την κάλπη, με τον Παναγιώτη και την Φοίβη να συγκεντρώνουν τις περισσότερες.

Το γεγονός της υποψηφιότητάς του, φαίνεται ότι ενόχλησε τον Παναγιώτη Τσακαλάκο, ο οποίος ανέφερε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ως πιο αδύναμο παίκτη της ομάδας, ειδικά επειδή έλειπε αυτήν την εβδομάδα, ενώ τόνισε πως ο Νίνο και η Μαρία έχουν κατευθύνει τις ψηφοφορίες αρκετές φορές.

Έπειτα από αυτή τη διαδικασία, η Γεωργία που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη ή μία συμπαίκτριά της, ώστε να μονομαχήσει με τα άλλα δύο άτομα για την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο. Η διαγωνιζόμενη κατονόμασε την Χριστιάννα, αιτιολογώντας την επιλογή της με τις ψήφους που έλαβε η παίκτρια προηγουμένως αλλά και για τις εντάσεις που έχει προκαλέσει.

Παναγιώτης, Φοίβη και Χριστιάννα αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλο σε ένα αγώνισμα αντοχής και ισορροπίας, αφού έπρεπε να “χτίσουν” έναν επταώροφο πύργο επάνω σε μια τραμπάλα, ο οποίος κατέρρευσε αρκετές φορές για κάθε παίκτη. Ωστόσο, η Φοίβη ήταν η πρώτη που εξασφάλισε την παραμονή της με την Χριστιάννα να ακολουθεί.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναγιώτης Τσακαλάκος είναι το πρόσωπο που αποχωρεί από το Survivor, με τον διαγωνιζόμενο να λέει ότι “Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στο Survivor. Νιώθω περήφανος για τα παιδιά, γιατί γνώρισα νέα παιδιά που έχουν θέληση για εξέλιξη”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 01:09:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button