Showbiz

Πρεμιέρα για την Αγγελική Νικολούλη – Επέστρεψε για 30η χρονιά με το “Φως… |


Μια ακόμα πρεμιέρα στο “Φως στο Τούνελ” έκανε η Αγγελική Νικολούλη, με τη δημοφιλή παρουσιάστρια να ευχαριστεί όλο το κοινό της που τη βοηθά και τη στηρίζει για τρεις δεκαετίες στις έρευνές της.

Η Αγγελική Νικολούλη κάνοντας για μια ακόμη σεζόν την είσοδό της στο πλατό του Mega, ανέφερε: “Καλησπέρα, καλό φθινόπωρο! Μπαίνουμε φίλοι μου στην 30η τηλεοπτική σεζόν και είμαστε συγκινημένοι. Βέβαια δε θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ, αν δεν είχαμε όλους εσάς, τους φίλους τηλεθεατές στο πλευρό μας. Εσάς που λειτουργείτε εθελοντικά και μας βοηθάτε σε έρευνες για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Το ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα. Σας ευχαριστώ και για τις ευχές και για τα λουλούδια και τους ιθύνοντες εδώ στο Mega” είπε αρχικά και συνέχισε:

“Αυτή τη χρονιά θα ξεθάψουμε κυριολεκτικά υποθέσεις πολύκροτες, που έμειναν ανεξιχνίαστες και παραμένουν κλειδωμένες στα συρτάρια των Αρχών Υποθέσεις που η εκπομπή ερεύνησε αλλά για κάποιο λόγο δεν είδαν το φως. Τώρα με καινούρια στοιχεία και βαθιά έρευνα θα τις φέρουμε πάλι στην επικαιρότητα με την ελπίδα ότι θα βρούμε την άκρη των μπερδεμένων νημάτων. Παράλληλα θα αναζητούμε αγνοούμενους, όπως κάνουμε πάντα, και θα ερευνούμε δολοφονίες και περίεργους θανάτους” είπε καταληκτικά η δημοσιογράφος.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 23:43:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button