Showbiz

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: “Ο πατέρας μου πέθανε από τη στεναχώρια του, δεν το… |


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε στο “Στούντιο 4” και παραχώρησε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπολο.

Μεταξύ άλλων η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στους παρουσιαστές της ΕΡΤ για τα πρώτα χρόνια της ζωής της ερχόμενη από την Αίγυπτο στην Ελλάδα.

Έχασα τον πατέρα μου πολύ γρήγορα, από τη στεναχώρια του πέθανε, μην τα ξαναπούμε αυτά. Τραγουδούσα στη μητέρα μου, της έκανα κάτι θεατρικά δικά μου. Η μητέρα μου είχε καλύτερη φωνή από εμένα. Ο μπαμπάς μου έπαιζε μουσική, ήταν χειρουργός στο επάγγελμα. Η μητέρα μου ήταν δασκάλα στην Αίγυπτο. Με το που ήρθαν στην Ελλάδα, ο πατέρας μου δεν το άντεξε αυτό όλο. Η μητέρα μου βρήκε αμέσως δουλειά, μιλούσε πέντε γλώσσες. Αλλά, υπάρχουν πολύ ωραίες μνήμες” ανέφερε αρχικά.

Η οικογένειά της εκδιώχθηκε από την Αίγυπτο όταν εκείνη ήταν μικρή σε ηλικία: “Όταν έγινε η απομάκρυνση των ξένων από την Αίγυπτο τα μισά αδέρφια του πατέρα μου πήγαν στην Αυστραλία και τα άλλα μισά στην Αμερική. Ο πατέρας μου αποφάσισε να γυρίσουμε στην Ελλάδα, δεν ξέρω, μάλλον από την πολλή του αγάπη. Ήθελε να γυρίσει στη μαμά πατρίδα“.

Χρόνια μετά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επέστρεψε στο πατρικό της: “Πήγα στην Αίγυπτο να δω το πατρικό μου, υπάρχει. Έγινε μία φοβερή εκπομπή με τον Γιάννη Πολίτη, η οποία ήταν ένα ρίσκο. Τέσσερις μέρες ψάχναμε, την τελευταία ημέρα αναγνώρισα το καφενείο που βρισκόταν απέναντι από το σπίτι μου. Το πατρικό μου σπίτι είχε γίνει κτήριο της αστυνομίας. Σταματήσαμε, μπήκα στο καφενείο, αναγνώρισα τον άνθρωπο που ήταν πίσω από το μπαρ, παίζαμε μαζί όταν ήμασταν έξι χρονών. Έκλαιγαν αυτοί, κλαίγαμε και εμείς, έκλαιγε το συνεργείο“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 17:30:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button