Οικονομία

ΚτΠ: Πρακτικές οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες στο webinar του «Smart Readiness»

Μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στην πλατφόρμα smartreadiness.gov.gr, προσέφερε το webinar της Κοινωνίας της Πληροφορίας Μ.Α.Ε., ενώ οι συμμετέχοντες καθοδηγήθηκαν από τους ειδικούς βήμα-βήμα στις διαδικασίες τεκμηρίωσης των εργασιών. 

Η πρώτη διαδικτυακή διαδραστική εκδήλωση με τίτλο «Smart Readiness: Εισαγωγή στην Πλατφόρμα Εγκαταστατών και Τεκμηρίωση Εργασιών», πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου με ομιλητές τους: Βιβή Μακρή από την Grant Thornton, Βασίλης Χαραλαμπάκος από το γραφείο υποστήριξης (helpdesk) του προγράμματος και Βασίλης Δερμοσονιάδης από την Enomix, συνεργάτες της Κοινωνίας της Πληροφορίας στο πρόγραμμα, μοιράστηκαν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με την επιλεξιμότητα του τελικού αποδέκτη της χρηματοδότησης, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την υλοποίηση των εργασιών και τη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές.

Την εκδήλωση συντόνισε η Σάνη Παρασκευοπούλου, υπεύθυνη του προγράμματος.

Πρακτικές οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε πλοήγηση στις διαδικασίες εγγραφής στο Μητρώο Εγκαταστατών, την καταχώρηση αιτήσεων έκδοσης κουπονιών (voucher) και τη δήλωση ολοκλήρωσης εργασιών.

Επιπλέον, δόθηκαν συγκεκριμένα παραδείγματα και φωτογραφίες στο πλαίσιο του φακέλου τεκμηρίωσης εργασιών, προσφέροντας πρακτικές οδηγίες σχετικά με τη διαχείριση των αρχείων νομιμοποίησης του τελικού αποδέκτη της ενίσχυσης, καθώς και τα αρχεία τεκμηρίωσης οικονομικού και φυσικού αντικειμένου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν απευθείας τις απορίες τους και να γνωρίσουν τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τη διαχείριση του προγράμματος, ενώ συζήτησαν θέματα όπως η επικοινωνία με το γραφείο υποστήριξης (helpdesk) του προγράμματος.

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την ενίσχυση της συνεργασίας και της καινοτομίας στον τομέα των εγκαταστάσεων.

Τέλος, προαναγγέλθηκαν και επόμενες διαδικτυακές συναντήσεις (webinars), ενώ το υλικό της εκδήλωσης θα αναρτηθεί στην πλατφόρμα του προγράμματος για να είναι διαθέσιμο και στους ενδιαφερόμενους που δεν μπόρεσαν να συνδεθούν.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 10:53:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button