Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αν ο κ. Μαρινάκης θέλει να μιλήσει για την παραπληροφόρηση, μπορεί να αξιοποιήσει το πλούσιο αρχείο της κυβέρνησής του

«Οφείλουμε να συγχαρούμε τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος, σε εκδήλωση με θέμα την παραπληροφόρηση, τόλμησε να επικαλεστεί το έγκλημα των Τεμπών, προκειμένου να παρουσιαστεί ως υπερασπιστής της αλήθειας», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. Προσθέτει στο ίδιο πνεύμα πως «αν μη τι άλλο, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης του μπαζώματος να επικαλείται την αλήθεια σε εκδήλωση για την παραπληροφόρηση, συνιστά την επιτομή του οξύμωρου»:

«Σε κάθε περίπτωση», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η στάση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δεν μας προξενεί έκπληξη», καθώς «είναι φανερό πως, το πρόσφατο βροντερό μήνυμα της κοινωνίας για δικαιοσύνη αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών, τους έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση». «Γι’ αυτό και είναι ικανοί για τα πάντα, ακόμη και να επικαλούνται την… αλήθεια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το ίδιο έκαναν, άλλωστε, όταν χλεύαζαν τις διεθνείς εκθέσεις που κατέτασσαν τη χώρα στις θέσεις 108 και 107 ως προς την ελευθερία του Τύπου. Ή όταν ο Γρηγόρης Δημητριάδης έστελνε αγωγές στα Μέσα Ενημέρωσης που ασχολούνταν με τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών», προσθέτει.

«Εντέλει, λοιπόν, αν ο κ. Μαρινάκης θέλει να μιλήσει για την παραπληροφόρηση, μπορεί να αξιοποιήσει το πλούσιο αρχείο της κυβέρνησής του», αναφέρει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 20:43:00

Back to top button