Αθλητικά

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα τρελάνει τους πάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο θόρυβος για το μέλλον μου προέρχεται από τα ΜΜΕ»

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπουν την ομάδα τους να βρίσκεται στην 14η θέση στην Premier League, αλλά και να έχει τραγική εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου. Η απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ δείχνει να απομακρύνεται -αυτή τη στιγμή- με τον Ολλανδό προπονητή να δείχνει ανεπηρέαστος και να το ρίχνει στην “τρελή”, με τις δηλώσεις του.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται στο μικροσκόπιο εδώ και αρκετούς μήνες, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τερματίζει όγδοη στην Premier League την περασμένη σεζόν και αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στη 14η θέση με οκτώ βαθμούς με δύο νίκες σε επτά αγώνες.

Μετά την απόφαση των “κόκκινων διαβόλων” να τον διατηρήσουν στον πάγκο, ο Έρικ Τεν Χαγκ φαίνεται πως πήρε… θάρρος! Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ότι οι εικασίες των Μέσων για τη δουλειά του τις τελευταίες εβδομάδες ήταν αβάσιμες, προσθέτοντας ότι η εσωτερική ατμόσφαιρα στον σύλλογο είναι ήσυχη.

Σε σημερινή (18.10.2024) συνέντευξη Τύπου και απαντώντας για το αν επηρεάζεται από τις συζητήσεις για το μέλλον του, ο Τεν Χαγκ απάντησε: «Όχι, ο θόρυβος προέρχεται μόνο από τα ΜΜΕ, από κάποιους από εσάς, όχι από όλους, που δημιουργούν ιστορίες και παραμύθια, φέρνοντας ψέματα, επειδή ξέρω ότι είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα μέσα σε αυτόν τον σύλλογο.

Το είπα πριν από τη διακοπή, αλλά αρκετοί δημοσιογράφοι μάλλον δεν με πίστεψαν. Μέσα στον σύλλογο επικρατεί ηρεμία και ησυχία. Επιμένουμε στο σχέδιο και είμαστε πολύ πεπεισμένοι ότι θα έχει επιτυχία».

Όσο για τη βαθμολογική θέση της ομάδας, ο Τεν Χαγκ παραδέχθηκε ότι «δεν είναι αρκετά καλή», δηλώνοντας αισιόδοξος παρόλα αυτά για το φινάλε της σεζόν: «Πρέπει να ανέβουμε ένα βουνό, αλλά αυτό είναι το κορυφαίο ποδόσφαιρο, μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπίζεις προκλήσεις. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε, όπως κάναμε και τις δύο προηγούμενες σεζόν. Βλέπω τα καλά πράγματα, τα καλά μοτίβα και τα καλά στατιστικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι είμαστε σε καλή κατεύθυνση, αλλά η κατάταξη δεν λέει ψέματα και το σημείο που βρισκόμαστε δεν είναι αρκετά καλό».

To άρθρο Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα τρελάνει τους πάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο θόρυβος για το μέλλον μου προέρχεται από τα ΜΜΕ» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 18:02:00

Back to top button