Showbiz

Blob Mirrors: Οι ρευστοί καθρέφτες που κάνουν θραύση στη διακόσμηση του σπιτιού

Αν σκέφτεσαι να κάνεις μία διακοσμητική προσθήκη στον υπνοδωμάτιό σου με σκοπό να το ανανεώσεις και να το κάνεις να δείχνει μεγαλύτερο από ό,τι είναι τότε συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι έναν blob καθρέφτη, μια τάση που κάνει θραύση αυτή τη στιγμή. Τι είναι οι blob mirrors; Είναι οι καθρέφτες εκείνοι που ξεχωρίζουν για το ακανόνιστο σχήμα και τις ιδιαίτερες καμπύλες τους.Έχουν μια πιο παιχνιδιάρικη μορφή, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους εκείνους τους καθρέφτες που κινούνται σε πιο παραδοσιακές, γεωμετρικές γραμμές.

Οι blob καθρέφτες δεν είναι μόνο λειτουργικοί, αλλά την ίδια στιγμή μοιάζουν και με έργα τέχνης – επομένως ανεβάζουν την αισθητική του χώρου μέσα στον οποίο θα προστεθούν. Είναι εντυπωσιακοί και κάνουν ακόμα και το πιο minimal δωμάτιο να μοιάζει πιο προσεγμένο.

Το ιδιαίτερο σχήμα τους δεν είναι περιοριστικό, που σημαίνει πως οι blob καθρέφτες μπορούν να ενσωματωθούν σε διαφορετικά στυλ, από το πιο minimal και το σκανδιναβικό μέχρι και το industrial ή το πιο funky και pop. Επίσης εξαιτίας των ρευστών γραμμών τους, οι blob mirrors μπορούν να δώσουν την αίσθηση ότι ένας μικρός χώρος είναι μεγαλύτερος.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 16:00:00

Back to top button