Showbiz

Η επική αντίδραση του Νίκου Βερλέκη σε ερώτηση για την αμοιβή του από τον… |


Ο Νίκος Βερλέκης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και την αμοιβή του από τον Σασμό.

Διαβάστε Επίσης

“Πολύς κόσμος φοβάται να φλερτάρει, φοβάται να αγγίξει, γιατί υπάρχει ο φόβος της καταγγελίας. Το metoo δεν άλλαξε το θέατρο. Στο παρελθόν έχω ζήσει χειρότερα πράγματα που δεν έβγαιναν στη φόρα. Όταν λέμε πολύ χειρότερα, εννοούμε πολύ χειρότερα. Υπάρχει βέβαια και η απόκρουση, αν δεν σου αρέσει κάτι μπορείς να το αποκρούσεις”, είπε αρχικά ο Νίκος Βερλέκης.

“Ο Φιλιππίδης, αλλά και όλοι όσοι έχουν καταγγελθεί και δικαστεί, όταν βγαίνουν από τη φυλακή ζητάμε να επανενταχθούν στην κοινωνία. Άρα, γιατί να μην επανενταχθεί και ο Φιλιππίδης, αν και εφόσον είναι αληθινά αυτά που έχουν πει. Δεν πρέπει και αυτός να επανενταχθεί και να αρχίσει πάλι να δουλεύει” πρόσθεσε.

Διαβάστε Επίσης

Η επική αντίδραση του Νίκου Βερλέκη σε ερώτηση για την αμοιβή του από τον Σασμό - εικόνα 2

Διαβάστε Επίσης

Η επική αντίδραση του Νίκου Βερλέκη σε ερώτηση για την αμοιβή του από τον Σασμό - εικόνα 3

“Ήταν δική μου επιθυμία να μπω στον Σασμό. Με πήραν τηλέφωνο και πήγα και έκανα αυτό το ρόλο. Έχω διάφορες συζητήσεις, θα δω τι θα κάτσει. Δεν ξέρω πολλούς ηθοποιούς που να έχουν κάνει πολυκατοικίες από το επάγγελμα. Είναι ελάχιστοί αυτοί που έχουν βγάλει αρκετά χρήματα” συμπλήρωσε, ενώ σε ερώτηση για το αν η αμοιβή του από τον Σασμό ήταν υπέρογκη, ο Νίκος Βερλέκης απάντησε: “Δεν ήταν καθόλου υπέρογκο το ποσό. Ήταν ένα συνηθισμένο ποσό που δίνουν στους ηθοποιούς που τους έχουν για γκεστ σταρ”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 14:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button