Κόσμος

Οι Ομπάμα περιοδεύουν στο πλευρό της Χάρις

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ θα συμμετάσχουν την επόμενη εβδομάδα στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις, σε ξεχωριστές εκδηλώσεις, συνεχίζοντας την προσπάθεια να στείλουν ψηφοφόρους στις κάλπες.

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα παραμένουν ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ της βάσης των Δημοκρατικών και επιστρατεύονται για να πείσουν περισσότερους ψηφοφόρους του κόμματος να πάνε να ψηφίσουν, κυρίως στις αμφίρροπες πολιτείες, όπου οι δημοσκοπήσεις δείχνουν Χάρις και Τραμπ να δίνουν μάχη.

Η Μισέλ θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο Μίσιγκαν, στο πλευρό της Χάρις.

Ο Μπαράκ θα βρεθεί μαζί με τη Χάρις την ερχόμενη Πέμπτη στην πολιτεία Τζόρτζια.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες μόνος του σε προεκλογική εκδήλωση στο Πίτσμπουργκ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις του τις επόμενες ημέρες στο Τούσον, στο Λας Βέγκας, στο Ντιτρόιτ και στο Μάντισον.

Μάλιστα, ο Ομπάμα προκάλεσε αντιδράσεις για κάποια σχόλιά του από το Πίτσμπουργκ όπου είπε πως κάποιοι μαύροι άνδρες μοιάζει να διαφωνούν με την ιδέα να εκλεγεί μια γυναίκα στην προεδρία των ΗΠΑ.

Οι επικριτές του εκτίμησαν ότι οι δηλώσεις του κινδυνεύουν να αποξενώσουν κάποιους από τους πλέον αξιόπιστους ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Κόμματος, που ενδέχεται να έχουν απογοητευθεί από το κόμμα, αλλά θα μπορούσαν να πειστούν να ψηφίσουν.

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 13:55:00

Back to top button