Αθλητικά

Μπαρτσελόνα: Νούνιες και Ίσακ οι εναλλακτικές του Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, έως το τέλος του χρόνου θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Σίτι, που έχει διάρκεια ακόμη για άλλα τρία χρόνια (έως το καλοκαίρι του 2027), αλλά στην Ισπανία ο Τύπος επαναφέρει το «φλερτ» με την Μπαρτσελόνα.

Η διοίκηση των «πολιτών» θέλει να «δέσει» για πολλά χρόνια ακόμη τον Νορβηγό σούπερ σταρ, αλλά στην αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport» αναφέρεται πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, θα κάνει τα πάντα για να πάρει το επόμενο καλοκαίρι ή το 2026 τον Χάαλαντ στο «Καμπ Νου».

Πάντως η διεκδίκηση του Χάαλαντ μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι και σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «The Sun» η ομάδα της Βαρκελώνης έχει καταλήξει και στις εναλλακτικές λύσεις για την επιθετική γραμμή της. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η λίστα του Λαπόρτα έχει δύο ονόματα:

Του Ουρουγουανού φορ της Λίβερπουλ, Ντάρβιν Νούνιες, που δυσκολεύεται να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων», και του Σουηδού διεθνή επιθετικού της Νιούκαστλ, Αλεξάντερ Ίσακ.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 12:13:00

Back to top button