Γυναίκα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του – Την τελετή έκανε ο Χάρης Δούκας

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε στο δημαρχείο Αθηνών κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο Χάρης Δούκας μίλησε για την τελετή και τη φιλία του, με τον παρουσιαστή.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου του 2024, με τον σύντροφό του, στο Δημαρχείο Αθηνών. Η  είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Buongiorno στο Mega. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά τον πολιτικό γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Αθηνών Χάρης Δούκας που έκανε λόγο για μια υπέροχη τελετή.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κράτησε τον γάμο του επτασφράγιστο μυστικό, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική και οικογενειακή του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είναι ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί. Μάρτυρας στον γάμο ήταν η Τζένη Διαγούπη. Ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό, να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

«Ήταν εξαιρετικά. Είμαστε φίλοι. Ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη να τους παντρέψω» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Δούκα μετά τον πολιτικό γάμο του παρουσιαστή της ΕΡΤ.

Τις επόμενες μέρες θα ντυθεί γαμπρός και ο Χάρης Δούκας. Ο δήμαρχος Αθηναίων και η Γεωργία Πολυτάνου συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Γκάζι και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, υπάρχει η επιθυμία να μετακομίσουν ακόμη πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στους επόμενους μήνες.

To άρθρο Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του – Την τελετή έκανε ο Χάρης Δούκας δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 10:17:00

Back to top button