Showbiz

Συγκινεί ο Παντελής Τουτουντζής: “Από όταν ήρθαν τα παιδιά μας, ο Παντελής… |



Στο διαδικτυακό κανάλι της Zoe Pre μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής αναφέροντας στο “Κρίμα” τον τρόπο που χρειάστηκε για να ξεπεράσει το bullying που βίωσε αλλά και τον τρόπο που ο ίδιος και ο σύζυγός του έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν τα δυο παιδιά τους.

Αναφορικά με το bullying που έχει υποστεί αλλά τον τρόπο που αποφάσισε να παραμερίσει τις δυσκολίες της ζωής του και να “χτίσει” τη δική του οικογένεια, ο Παντελής Τουτουντζής δήλωσε πως “Δεν είναι έυκολο, δε θα πω ψέματα. Δεν έγινε με ροδοπέταλα αλλά με πολύ σκληρό τρόπο, ως ένα σημείο. Εμμονικά πήγα να δουλέψω τα τραύματα και εμμονικά για το πώς θα τη βγάλω σε αυτό το σύστημα. Εμμονικά πήγα να το στρώσω αυτό για να μπω όσο πιο καθαρός στα όνειρά μου και μετά να παλέψω για αυτά. Δεν ήθελα να πάρω στις βαλίτσες μου μέσα πολλή σκοτεινιά. Δε θα μπορούσα να κάνω μια επιτυχημένη σχέση”.

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι “Φοβόμουν πολύ να αγαπηθώ. μου έλεγε ο Νάσος ‘βρε σε αγαπάω’ και απαντούσα: ‘Όχι, δεν σε εμπιστεύομαι. Ποιος δεν το έχει περάσει αυτό; Να ανησυχεί αν ο άλλος τον αγαπάει. Η αγάπη μπορεί να του είναι πολύ πρωτόγνωρη για να την εισπράξει. Οπότε ήθελα να λύσω αυτά. Όταν μπήκα όμως στη μάχη, μπήκα πολύ δυνατά”.

Μιλώντας, στη συνέχεια για τα παιδιά του, ο γνωστός make up artist, ανέφερε πως “Εγώ ήθελα αγάπη και είμαι ένα παιδί που θεωρώ πως παίρνοντας αγάπη, μπορείς να είσαι βαθιά ευτυχισμένος. Για εμένα δεν έχει να κάνει με το τι σχήμα είναι η οικογένεια, με το τι αποτελείται. Έχει να κάνει με την αγάπη. Λατρεύουμε δυο μπαμπάδες τα παιδιά μας. Έχουν μάθει να κολυμπούν μέσα σε αγάπη. Είναι η προτεραιότητα της ζωής μου αυτό. Από όταν ήρθαν τα παιδιά μας, ο Παντελής και ο Νάσος έφυγαν χιλιόμετρα πίσω, με συνείδηση, για να αφήσουν χώρο στα παιδιά να επεξεργαστούν πώς θα μεταφερθεί η αγάπη σε ένα ασφαλές πλαίσιο. Για να είναι σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά θα γίνουν ακριβώς αυτό που θέλουν να είναι. Ούτε εγώ ούτε ο Νάσος δεν κοιτάζουμε τα παιδιά και ονειρευόμαστε τι θα θέλαμε να γίνουν. Ποτέ! Μου το απαγορεύω. Παρατηρούμε όμως καθημερινά ποιες είναι οι τάσεις, οι ανάγκες τους, με τι καλύπτονται συναισθηματικά και είμαι εκεί σαν εργάτης να το δώσω μέσα από την ψυχή μου. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Ο μετρητής της επιτυχίας για εμένα είναι το πόσο χαμογελάει ο Αχιλλέας και η Αριάδνη κάθε μέρα. Τίποτα άλλο”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 07:01:00

Back to top button